Traverse the Galaxy in Gravitar: Recharged, the Latest Galactic Reimagining from Atari

Atari® – een van ’s werelds meest iconische consumentenmerken en producenten van interactief entertainment – kondigde vandaag een lancering in mei 2022 aan voor Gravitar: Recharged, de nieuwste toevoeging aan Atari’s succesvolle Recharged-serie die titels uit de gouden eeuw van videogames opnieuw bekijkt en moderniseert.

Gravitar. Recharged komt deze lente naar Nintendo Switch, PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S, Atari VCS en pc (via Steam en Epic Games Store): Recharged plaatst spelers in de cockpit van een raketschip als een eenzame piloot die de taak heeft om verschillende zonnestelsels te verkennen in de uitgestrekte ruimte. Elk zonnestelsel biedt zijn eigen missies en uitdagingen, en elke uitdaging heeft verschillende niveaus van zwaartekracht, waardoor de gameplay net zo hypnotiserend als dynamisch is.

Gravitar: Recharged is een 21e-eeuwse heruitgave van een verborgen juweeltje uit 1982. De ongelooflijk ambitieuze titel nam de “rotate, thrust, and fire” gameplay van Asteroids en Space Duel, combineerde ze met de zwaartekracht mechanica van Lunar Lander, en voegde de intrige van diepe ruimteverkenning toe. Het resultaat was een berucht uitdagend arcadespel dat tot de verbeelding sprak van liefhebbers, maar dat bij de release geen commercieel succes werd. Atari heeft samengewerkt met ontwikkelaars Sneakybox en Adamvision Studios om de cultklassieker aan een nieuwe generatie gamers te introduceren.

Net als het origineel is Gravitar: Recharged een ambitieus project dat de Recharged-serie in nieuwe richtingen stuurt. Een verschuiving van vector graphics naar een meer schilderachtige stijl, met zachtere pasteltinten, biedt een achtergrond voor de diepere, meer complexe strategie-gebaseerde gameplay. De beelden worden aangevuld door de sfeervolle score van de bekroonde componist Megan McDuffee, die een gevoel van verwondering oproept en een perfecte balans weet te vinden tussen serene momenten en momenten van spanning terwijl je elke nieuwe planeet en elk nieuw zonnestelsel verkent.

Gravitar: Recharged Belangrijkste kenmerken:

  • Ver van huis: Reis door de melkweg in arcade-modus, bezoek planeten om door steeds uitdagendere zonnestelsels te komen in een zoektocht om thuis te komen
  • Verken, Triomf, Herhaal: Voer 24 verschillende missies uit, probeer op de wereldwijde ranglijsten te klimmen en jezelf te laten gelden als de ultieme ruimteavonturier
  • Krachtige Power-Ups: Maak gebruik van de technologie die je tot je beschikking hebt en gebruik je trekstraal om power-ups te pakken, waaronder doelzoekende raketten en elektriserende EMP-verstoorders
  • Niet meer zo eenzaam: Je bent niet langer gedoemd om alleen door het universum te zwerven. Speel in elke spelmodus met een partner. Maak verbinding met een tweede speler via een tether en werk samen om elk doel te bereiken en je weg naar huis te vinden.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password