Transformers: Earthspark – Expedition – nu beschikbaar op consoles en pc

Outright Games heeft vandaag, in samenwerking met Hasbro, TRANSFORMERS: EARTHSPARK – EXPEDITION gelanceerd, de eerste videogame die zich afspeelt in de wereld van de tekenfilmserie TRANSFORMERS: EARTHSPARK. De game vertelt een origineel verhaal waarin de iconische Autobot, Bumblebee, wordt geconfronteerd met een mysterieuze bedreiging uit zijn verleden. De game is nu verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

TRANSFORMERS: EARTHSPARK EXPEDITION brengt een van de meest historische entertainmentfranchises ter wereld naar de handen van een nieuwe generatie TRANSFORMERS-fans.
In dit avontuur boordevol actie vinden spelers Bumblebee op een missie om de schurkachtige Dr. Meridian alias “Mandroid” te stoppen terwijl ze vrij drie enorme biomes verkennen en opdrachten voltooien die ze krijgen van hun nieuwe bondgenoten genaamd de Terrans, een gloednieuwe generatie van op aarde geboren bots die oorspronkelijk zijn gemaakt voor de TRANSFORMERS: EARTHSPARK-animatieserie. Onderweg voltooit Bumblebee missies, speelt hij upgrades vrij en ontdekt hij verborgen gebieden terwijl hij fan-favoriete personages tegenkomt, waaronder Optimus Prime, Grimlock, Skullcruncher, Nova Storm en Skywarp.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password