Transformers: Earthspark – Expedition – Eerste gameplaytrailer is meer dan wat het lijkt

Hasbro en Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijke videogames, hebben vandaag een gloednieuwe gameplaytrailer vrijgegeven voor de aankomende actie-avonturentitel Transformers: Earthspark – Expedition.

Met de iconische Autobot-held Bumblebee is dit de eerste videogame die is gebaseerd op de originele animatieserie Transformers: Earthspark van Paramount+ en Netflix, en laat een nieuwe generatie fans kennismaken met een geheel nieuwe generatie Transformers.
Transformers: Earthspark – Expedition was onlangs te zien op de Gamescom in Keulen, Duitsland en op San Diego Comic-Con, waar de game voor het eerst speelbaar werd gemaakt voor fans van alle leeftijden. Deze nieuwe trailer laat de explosieve actie en uitgestrekte omgevingen in de game zien, evenals een diepere blik op een aantal van de epische missies die spelers kunnen ondernemen.

In Transformers: Earthspark – Expedition nemen spelers de controle over Bumblebee, terwijl ze door diverse biomes vechten, vijandige Decepticons verslaan, nieuwe vaardigheden vrijspelen en verwoestende combo’s leren. Andere iconische personages uit het TRANSFORMERS-universum maken hun opwachting om Bumblebee te helpen of te hinderen op zijn zoektocht, waaronder Optimus Prime, Grimlock, Skullcruncher, Nova Storm, Skywarp en meer!

Transformers: Earthspark – Expedition verschijnt op 13 oktober 2023 voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password