Transference nu verkrijgbaar in VR en non-VR – Trailer

Transference, de first-person exploration game is nu verkrijgbaar in VR op PlayStation VR, Oculus Rift en HTC Vive, alsook in non-VR op PS4, Xbox One en PC.

“Spelers bevinden zich in een escape room-achtige situatie, binnenin het experiment van een verwarde wetenschapper. Ze switchen tussen drie verschillende perspectieven van familieleden en proberen zo de schrikwekkende waarheid te achterhalen,” aldus Kévin Racapé, producer van Transference. “Transference is een diepgewortelde en aangrijpende ervaring. We kunnen niet wachten tot spelers eindelijk mysteries kunnen gaan ontrafelen in deze breinbrekende psychologische thriller.” 

Tijdens het ontdekken en het trachten op te lossen van de mysteries in huis, leren spelers een familie kennen waar elk lid zijn eigen verhaal heeft en een uniek perspectief biedt op de gebeurtenissen in hun herinneringen.

Er is reeds een gratis demo, The Walter Test Case, beschikbaar op PlayStation VR en PS4 (non-VR), die een inleiding is op het verhaal in de volledige game.

Transference is ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met SpectreVision, de productiemaatschappij opgericht door Elijah Wood, Daniel Noah en John C. Waller.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password