Train Valley – Console Edition is vandaag beschikbaar op alle consoles

BlitWorks Gameskondigd aan dat Train Valley – Console Edition vandaag verkrijgbaar is op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One voor €11,99. Ervaar de ultieme versie van het veelgeprezen eerste deel van de spoormanagementgame-serie op Steam, en geniet van de vele updates en verbeteringen die sinds de lancering op PC zijn doorgevoerd. Van de goudkoorts in 1849 tot de eerste bemande ruimtemissie, je wordt geconfronteerd met een groot aantal uitdagingen die de laatste 200 jaar van de geschiedenis in Europa, Amerika, Japan en de USSR beslaan. Deze editie bevat ook de Duitsland DLC, die begint met de Eerste Wereldoorlog en je helemaal meeneemt naar de val van de Berlijnse Muur en de moderne luchthaven van Frankfurt.

“Train Valley was een belangrijke stap voor onze studio. Ten eerste omdat het ons eerste ‘serieuze’ PC spel was. Ten tweede omdat we geprobeerd hebben om zelf te publiceren op Steam met alles wat daarbij komt kijken: trailers, marketing, business development, community building en nog een miljoen andere kleine dingen” – Alexey Davidov (mede-oprichter van Flazm)
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password