Train Valley 2 voor consoles wordt uitgesteld tot 22 november

De Spaanse uitgever van indiegames BlitWorks Games kondigt aan dat de lanceringsdatum van de veelgeprezen micromanagement tycoon puzzelaar Train Valley 2: Community Edition (trailer, perskit) voor Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4 is uitgesteld tot 22 november vanwege technische en polijstwerkzaamheden. Na de feedback van spelers tijdens de recente internationale (Gamescom) en nationale (Indie Dev Day) evenementen heeft het managementteam van BlitWorks Games besloten om de lancering uit te stellen om alle aanpassingen te verbeteren en ervoor te zorgen dat de game in de best mogelijke versie voor elk platform bij de spelers terechtkomt. Voor een prijs van 24,99 dollar bevat deze editie van Train Valley 2 de DLC’s Passenger’s Flow, Myths & Rails en Editor’s Bulletin en een selectie van 158 door de community gemaakte levels die zorgvuldig zijn samengesteld door de ontwikkelaars.

Rij de industriële revolutie vooruit in Train Valley 2 Community Edition, bouw spoorwegen, upgrade je locomotieven en houd je treinen op schema zonder vertragingen of ongelukken om aan de steeds groeiende vraag van de steden en industrieën in je kleine vallei te voldoen. Neem je spoorwegbedrijf mee van de dagen van de industriële revolutie naar de toekomst en voldoe aan de behoeften van de steden en industrieën in de vallei.

Als je altijd al complexe logistieke en transportproblemen hebt willen oplossen, jezelf een beetje een treinmagnaat hebt willen noemen of als je gewoon van puzzels oplossen houdt, dan is er veel voor zowel nieuwe als oude spelers. Zelfs als je het origineel nog nooit hebt gespeeld, is er veel te doen in Train Valley 2: Community Edition!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password