Train Life: A Railway Simulator is nu verkrijgbaar voor pc

Volgende stop voor Train Life: A Railway Simulator: de officiële release! Een jaar na de release in Vroegtijdige Toegang, die zeer warm werd ontvangen door de gemeenschap (80% positieve reviews op Steam), heeft ontwikkelstudio Simteract nu de laatste features en content aan de game toegevoegd. Train Life: A Railway Simulator is nu verkrijgbaar voor pc en komt op 22 september naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.
Train Life: A Railway Simulator geeft je de leiding over je eigen spoorbedrijf. Voor het eerst in een game van dit type, moet je je eigen bedrijf ontwikkelen en tegelijkertijd jezelf als treinmachinist ontwikkelen. Vanuit de management-interface kun je personeel aannemen, nieuwe treinen kopen en contracten tekenen. Vanuit de cabine van de machinist beheer je de snelheid van de trein, moet je bevestigen dat de wissels goed staan en indien noodzakelijk de noodrem activeren. NACON en Simteract hebben de focus gelegd op realistische treinmodellen en zowel vermakelijke als authentieke  management-gameplay.

Tijdens de Vroegtijdige Toegang-periode werd diverse content aan Train Life: A Railway Simulator toegevoegd: officiële locomotieven (de ICE en Newag Griffins), nieuwe regio’s (West-Europa, de Alpen en delen van Oost-Europa) en vele verschillende scenario’s die spelers uitdagen om hun treinstuurkunst en management-skills te demonsteren.

Luisterend naar feedback uit de community heeft Simteract diverse verbeteringen en features toegevoegd, waaronder een verbeterd GPS-systeem, meer informatie op de kaart en wisselende weersomstandigheden. Daarnaast is de tutorial verbeterd, en zijn nieuwe scenario’s, controllertrillingen en achievements toegevoegd.

De reis van Train Life: A Railway Simulator door Europa is hiermee nog niet voorbij, want de legendarische Orient Express komt binnenkort beschikbaar als DLC, terwijl de console-versies van de game ook nog moeten verschijnen. Zodra de game is gelanceerd voor pc, komen de consoleversies beschikbaar voor pre-orders. Spelers die de game pre-orderen krijgen twee bonusvoorwerpen om de cabine van de machinist mee te versieren.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com