Trailer voor Tin Hearts VR onthult uitgebreide gameplay

Uitgever Wired Productions en ontwikkelaar Rogue Sun, makers van ambachtelijk entertainment, hebben vandaag een gloednieuwe VR-trailer onthuld die de meeslepende gameplay laat zien voor het verhalende puzzelavontuur Tin Hearts, dat later dit jaar uitkomt voor PC VR en PS VR2. Tin Hearts is nu ook beschikbaar op PC en consoles na een lovende recensie op alle uitgebrachte platforms.

De trailer werd onthuld tijdens de Future Game Show als onderdeel van Gamescom en biedt een bijgewerkte en diepgaande blik op de VR-gameplay die je kunt verwachten in Tin Hearts.

Tin Hearts is vanaf de grond opgebouwd voor VR en wordt geprezen om zijn aangrijpende verhaal, verfijnde puzzelontwerp en meeslepende sfeer. Verspreid over vier verschillende delen met meer dan 50 lemmingen-achtige puzzels die meesterlijk zijn verweven door een groot Victoriaans huis, ontdek je gestaag een verscheidenheid aan grillige uitvindingen met unieke vaardigheden om een veilige doorgangsroute te creëren voor een troep tinnen soldaatjes.

Tin Hearts is nu uit op PC (Steam, GOG, EGS & Utomik), Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One en PlayStation 4 & 5. PCVR en PSVR2 worden later dit jaar uitgebracht.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password