Trailer Red Dead Online: De Nieuwste Frontier Pursuit, Moonshiners – Nu Verkrijgbaar

Verkoop sterke illegale drank als bootlegger op de zwarte markt in Moonshiners, de nieuwste Frontier Pursuit die nu beschikbaar is in Red Dead Online. Werk samen met een beruchte distilleerder om je eigen Moonshining-bedrijf te starten, en run deze vanuit het nieuwe Shack-pand.

Moonshining brengt je Trader-skills naar een hoger niveau, en brengt je je eerste bedrijf buiten je kamp. Je zult niet alleen ingrediënten moeten vinden en producten produceren, slimme Moonshiners zullen de markteisen leren kennen, en hun shipments afstemmen op de smaak van de kopers. Met dat in gedachten, vereist Moonshining dat je als handelaar erg geslepen bent, nadat je ten minste Rank 5 hebt bereikt óf een Trader Sell Mission hebt volbracht. Zodra dat je is gelukt, brengt Cripps je in contact met Maggie Fike op Emerald Ranch, een oude rot in de bootleg-branche die je zal helpen je nieuwe operatie op gang te krijgen.

Om een goede moonshine-handel te runnen – niet zo’n verafgelegen Lemoyne Raiders-operatie – heb je een pand nodig. Neem contact op met Maggie om één van de vijf Moonshining Shacks te kopen waarmee je je bedrijf kunt leiden. Nadat je je kok en apparatuur hebt gevonden, ontfermt Maggie zich over de voorkant van de woning boven, terwijl de kunst van het destilleren beneden plaatsvindt. De kelder heeft ruimte voor optionele uitbreidingen, waaronder een bar, ruimte voor een band en een dansvloer met extra upgrades voor je moonshining-apparatuur.

Je handelsreis biedt ook een serie nieuwe Story Missions waar je alleen of met je Posse aan kunt beginnen, terwijl Maggie Fike je helpt je bedrijf op te bouwen en onderweg een beetje wraak neemt. Elke missie levert je benefits op om je bedrijf mee vooruit te helpen naarmate je rivalen uitspeelt, nieuwe recepten leert kennen en een vaste klantenkring opbouwt. Breid je snelgroeiende onderneming uit door verschillende melanges te ontwikkelen, en te distribueren over de vijf staten. Je kunt ook gasten rechtstreeks bedienen terwijl je vrienden maakt door uit te breiden met je eigen bar.

Zoals alle Specialist Roles, beschikt de Moonshiner over een eigen unieke pad waarmee je dingen ontgrendelt als gespecialiseerde kleding en accessoires, apparatuur-upgrades om het bedrijf mee te verbeteren en nieuwe wapens zoals de Flammable Moonshine Jug, en een uniek sierontwerp voor de Sawed-Off Shotgun, nieuwe paardenrassen en meer.

De Outlaw Pass keert terug met uitbreiding van 100 ranks van nieuwe beloningen met kleding en accessoires, Role XP boosts tijdens de Club-lidmaatschapsperiode en Gold gifts van tot wel 40 Gold Bars. Je ontvangt ook verschillende Offers en Rewards, een nieuwe feature in Red Dead Online waarover meer informatie volgt hieronder.

Bovendien geeft het gratis Wheeler, Rawson & Co. Club Membership je tot 10 maart 2020 het recht om extra voordelen te selecteren terwijl je XP verzamelt. Alle Red Dead Online-spelers worden automatisch ingeschreven bij de Wheeler, Rawson en Co. Club door te spelen.

Voor meer details over The Outlaw Pass No. 2 en de Wheeler, Rawson en Co. Club, ga naar de officiële website.

Offers and Rewards is een nieuwe feature in Red Dead Online die te vinden is op de Benefits-pagina in het Pause-menu. De Offers and Rewards-pagina geeft je verzameling van gifts, kortingen en promoties weer die op verschillende goods kunnen worden toegepast. Beloningen bevatten gifts zoals Gold Bars, Refills bij Trader en Moonshiner Business-benodigdheden, kleding en accessoires en andere gratis gifts, terwijl Offers kortingen op selecte items omvat. Zorg ervoor dat je de Benefits-pagina geregeld bezoekt voor de meest recente wekelijkse Offers, Rewards en andere doorlopende promoties in Red Dead Online.

De update van vandaag voor Red Dead Online bevat ook nieuwe kleding, waaronder Bandoliers en Corsets (met meer items die de aankomende week zullen arriveren), een krachtige nieuwe sidearm voor de Navy Revolver, en meer in aanvulling op verbeteringen, terwijl we aan de gamewereld bouwen en deze blijven verfijnen. Naast vele andere verbeteringen voegt de update van vandaag het volgende toe:

  • De mogelijkheid om wapens snel te verwisselen in het heetst van de strijd. Kies eenvoudig een “Quick Select” vuurwapen uit de Weapon Wheel, en tik vervolgens tijdens het spelen op L1/LB/Tab om snel te schakelen tussen deze, en het wapen waarmee je op dat moment mee bent uitgerust (je kunt steeds je wapen opbergen met een double tap op L1?LB/Tab, of door Unarmed te selecteren in de Weapon Wheel).
  • De herbalancering van sommige Ability Cards, en limieten op Tonic-gebruik om een gelijk speelveld voor alle spelers te verzekeren
  • Verbeterde toegankelijkheid voor het vissen, waardoor spelers een vangst kunnen binnenhalen door een knop ingedrukt te houden, in plaats van de analogue stick rond te draaien.
  • Verhoogde stabiliteit voor paarden, waardoor je paard iets minder snel zal vallen na een botsing, en sneller zal opstaan na een val of revival

Verder hebben we de mogelijkheid toegevoegd om rechtstreeks in je kamp te spawnen, en verbeteringen aangebracht om het probleem te verminderen dat spelers ondervinden bij het opzetten van hun kampen. We zullen blijven werken aan manieren om deze problemen aan te pakken. Zoals altijd is jullie directe feedback over Red Dead Online essentieel voor ons doorlopende werk om de game zijn volle potentie te laten behalen. Ga naar onze feedback-pagina om ons je mening te geven.

Check daarnaast een aantal kortingen, waaronder 5 Gold Bars aftrek van de Butcher’s Table, Rewards als een gratis Mash Refil voor Moonshiners en een gratis Resupply voor Traders en bonussen zoals RDO$200 voor elke Role waaraan je begint. Ga naar de Social Club Events-pagina voor een volledig overzicht van alle huidige bonussen en kortingen.

Als je nu een Twitch Prime-lid bent dat zijn of haar Social Club-account al aan Twitch Prime heeft gekoppeld en je voordelen heeft geclaimd, krijg je een gratis Polished Copper Still Upgrade voor je Moonshine-bedrijf, waarmee je sterkere batches kunt brouwen en je bar mee kunt verbeteren. Je krijgt ook de Collector’s Bag gratis, als je het pad van de Collector nog moet bewandelen en waardevolle schatten moet vinden en verhandelen voor mevrouw Nazar.

Red Dead Online-spelers die op of na 13 december abonnee worden van Twitch Prime, kunnen deze allebei gratis aanschaffen binnen 72 uur na het worden van een Twitch Prime-abonnee.

Moonshiners is nu beschikbaar in Red Dead Online voor op de PS4, Xbox One en PC, en komt later deze maand naar Google Stadia.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password