Trackmania biedt spelers drie verschillende race-ervaringen

Ubisoft kondigt vandaag aan dat Trackmania drie verschillende race-ervaringen aan spelers biedt, namelijk Starter Access, Standard Access en Club Access. Alle drie de versies zijn vanaf 1 juli beschikbaar op Epic Games en Uplay.

“Trackmania is een universele racegame. Met drie niveaus van betrokkenheid willen we voldoen aan de spelvoorkeuren van elke speler. De gratis Starter Access is een geweldige optie voor nieuwe spelers. De Standard Access en Club Access ondersteunen de creatie en het delen van tools voor onze meer geavanceerde spelers”, legt Florent Castelnerac, Managing Director bij Ubisoft Nadeo, uit.

  • Starter Access: Gratis voor spelers die solo of in multiplayer willen racen. Per kwartaal worden officiële campagnes vernieuwd, waaronder 25 tracks, waar spelers medailles kunnen verdienen en scores kunnen vastleggen in de regionale ranglijsten. Spelers kunnen daarnaast genieten van de creaties van andere spelers in de Arcade Channel, verschillende editors (tracks, replays en skins) proberen en map review servers (servers waar nieuw gemaakte tracks worden gegroepeerd). De wekelijkse Nations League is ook beschikbaar voor casual wedstrijden.

  • Standard Access: Naast de gratis content, breidt Standard Access de beschikbare content uit met onder andere de “Track of the Day”-selectie en volledige toegang tot replays, track editors en map review servers. Bovendien kunnen spelers deelnemen aan dagelijkse competities en mogen ze alle ‘Track of the Day’ en tracks van de officiële campagne houden. Een jaar Standard Access is beschikbaar voor €9,99.

  • Club Access: Club Access biedt spelers naast al het bovenstaande ook de mogelijkheid om lid te worden van hun favoriete clubs. Hiermee krijgen ze toegang tot exclusieve content en activiteiten zoals skin customization, speciale campagnes, online kamers, training tracks en competities. Ze kunnen ook een eigen club creëren om creaties te delen en evenementen te organiseren. Spelers met Club Access kunnen ook deelnemen aan de door Ubisoft Nadeo georganiseerde Open Grand League en zich proberen zich te kwalificeren voor de Trackmania Grand League. Een jaar Club Access is beschikbaar voor €29,99, drie jaar Club Access is beschikbaar voor €59,99. Wanneer de Club Access afloopt, behouden spelers de tracks die werden aageboden in de offciële en ‘Track of the Day’ campagnes.

Trackmania is beschikbaar voor pre-orders op Epic Games en Uplay.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password