Tower Defense Roguelike Guardians of Holme komt vandaag officieel uit op Steam

MossTech Studio, in samenwerking met uitgever indienova, kondigt met trots aan dat het Tower Defense-spel Guardians of Holme vandaag zijn 1.0-versie lanceert op Steam, met het gloednieuwe personage Horus en veel nieuwe content. Het spel behoudt zijn Early Access-basisprijs van 12,99 EUR en lanceert met een korting van 20% tijdens de eerste week.
Guardians of Holme is een tower defense-spel met deckbuilding- en roguelite-elementen. Spelers moeten het terrein in hun voordeel gebruiken en defensieve tactieken formuleren door strategisch krachtige vallen te plaatsen om eindeloze golven vijanden af te weren. Naarmate het spel vordert, kunnen spelers nieuwe valkaarten en relikwieën verwerven en bestaande kaarten upgraden om hun deck te verbeteren en het op te nemen tegen meer geduchte vijanden.

Tijdens de gehele Early Access-fase heeft het ontwikkelingsteam van MossTech Studio waardevolle feedback ontvangen van veel spelers. Terwijl ze zorgden voor een wekelijkse update met nieuwe content, hebben ze ook bugs in het spel aangepakt en aanpassingen gedaan aan verschillende details met betrekking tot de UI, besturing, graphics en meer. Gedetailleerde informatie is te vinden in de updatelogs op Steam van eerdere releases. In deze officiële 1.0 update introduceren ze een nieuw personage en meer spannende content!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password