Total War: WARHAMMER- The Making of Wood Elves – Trailer

De ontwikkeling van de iconische Wood Elves van tabletop naar Total War: WARHAMMER heeft voor een aantal unieke uitdagingen gezorgd – vooral het tot leven brengen van de grootste en meest diverse verzameling eenheden, van door de lucht razende Great Eagels tot gigantische Treemen en dodelijke Wardancers.

Ontdek wat de meest spectaculaire momenten in de Warhammer Fantasy Battles wereld heeft geïnspireerd, van het vellen van bomen tot luchtacrobatiek, en aanschouw de hoeveelheid inspanning die is geleverd om zulke fantasierijke wezens en karakteristieken te realiseren voor de grootste uitbreiding van Total War: WARHAMMER tot nu toe.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password