Total War: WARHAMMER is vanaf nu verkrijgbaar voor PC

Total War: WARHAMMER, is vanaf nu verkrijgbaar is voor Windows PC. Total War: WARHAMMER is gebaseerd op de beroemde Warhammer Fantasy Battle tabletop wargame van Games Workshop. Dit eerste deel van een nieuwe trilogie levert de magie en het mysterie van de Old World op een voorheen onvoorstelbare schaal!

Total War: WARHAMMER brengt de franchise voor de allereerste keer naar het rijk van de high fantasy voor vele vernieuwingen en compleet nieuwe regels. Gigantische gedrochten, vliegende wezens, monsterlijke infanterie en tovenaars met donkere en vernietigende krachten betreden het slagveld voor grootschalige realtime tactische gevechten. Op de Grand Campaign map zijn sluwe plannen, diplomatie en grote vaardigheid vereist om je rijk uit te breiden en je onderdanen tevreden te houden. Kies uit een van de vier startfacties en acht legendarische helden, bouw je leger op en verpulver de vijand.

https://www.youtube.com/watch?v=DjlMnvAEk4k

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Lost Password