Total Mayhem Games verrast fans met een gratis nieuw spel

Vandaag verrast indie-ontwikkelaar Total Mayhem Games Explorers door een eerder onaangekondigd deel uit te brengen van We Were Here, de populaire co-op puzzel franchise met bijna 10 miljoen spelers wereldwijd. Speel We Were Here Expeditions: The FriendShip gratis op pc, PlayStation en Xbox tot 13 oktober. Iedereen kan genieten van deze hapklare We Were Here-ervaring met een vriend of vriendin – het maakt niet uit wie ze zijn, hoe close ze zijn of welk platform ze gebruiken.

Het FriendShip is het eerste spel van de nieuwe serie We Were Here Expeditions en dient als de ultieme vriendschapstest! In The FriendShip nemen jij en je co-op partner het op tegen een reeks raadselachtige om jullie communicatie, teamwork en vertrouwen te testen! Explorers kunnen het co-op puzzelspel nu samen gratis spelen op PlayStation 5 & 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Epic Games Store en Steam. De game is zojuist live onthuld op WASD x IGN, waar bezoekers nu naar de Total Mayhem Games-stand kunnen komen om het spel te spelen en de release met de ontwikkelaars te vieren!

Marion Strumpel, marketingdirecteur bij Total Mayhem Games, is enthousiast om eindelijk te praten over de nieuwe game. het nieuwe spel: “Na het succes van We Were Here Forever keken we er echt naar uit om iets speciaals te doen om onze ‘friendchise’ te vieren. iets speciaals te doen om onze ‘friendchise’ te vieren. We wilden alle gamers – ongeacht wie ongeacht wie ze zijn of waar ze vandaan komen, of ze al onze games hebben gespeeld of hebben gespeeld – een kans geven om te genieten van de charme van de We Were Here-serie. en dat is precies wat we doen met The FriendShip en de gratis release. We hopen dat iedereen geniet van dit avontuur, want we geloven dat het een welverdiende traktatie is voor iedereen.”

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password