Top Racer Collection is nu verkrijgbaar voor consoles en pc

Bereid je voor op een nostalgische reis met de terugkeer van het iconische Top Racer. De veelgeprezen 16 bits racegame franchise is nu verkrijgbaar op Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series S|X.

Voor de release heeft QUByte Interactive een nieuw platform ontwikkeld, de Top Racer Collection, met klassieke titels als Top Racer, Top Racer 2 en Top Racer 3000. Daarnaast bevat de collectie gloednieuwe en exclusieve content. Daarnaast bevat de collectie het gloednieuwe Top Racer Crossroads, een exclusieve game met 4 nieuwe auto’s die refereren aan voertuigen die symbool staan voor andere geweldige racegames en zelfs de populaire Braziliaanse autocultuur, evenals exclusieve content die speciaal voor deze niet te missen editie is gemaakt!

Top Racer werd oorspronkelijk uitgebracht voor het Super Nintendo Entertainment System (SNES) en veroverde de spelers met boeiende gameplay, levendige graphics en iconische soundtracks.
Het nieuwe Top Racer Collection-platform bevat een heleboel functies die de spelers terugbrengen naar de jaren 90:

  • Filters voor een nostalgische ervaring
  • Online modus voor races met meerdere spelers
  • Uitdagingen tegen vrienden en tegenstanders van over de hele wereld in het speltype Ranked
  • Tijdaanvalmodus om je vaardigheden te testen tegen de klok
  • Campagne- en Custom Cup-speltypen

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password