Top games op weg naar Xbox Game Pass

De komende anderhalve week komen er diverse nieuwe games naar Xbox Game Pass. Xbox One-eigenaren met een Game Pass-abonnement kunnen vanaf morgen aan de slag met Ninja Gaiden 2. Op 25 februari komen Kingdom Hearts 3, Two Point Hospital en Wasteland Remastered op de dienst uit. Yakuza 0 verschijnt een dag later op 26 februari. Op 27 februari verschijnt tot slot Jackbox Party Pack 3.

Op Xbox Game Pass voor pc verschijnen tevens Yakuza 0, Two Point Hospital en Wasteland Remastered. Ook Reigns: Game of Thrones en Indivisible komen naar de pc-versie van de dienst. Van Wasteland Remastered is bekend dat hij op 25 februari verschijnt, de andere games hebben nog geen officiële datum gekregen. Met Xbox Game Pass betalen gamers tien euro per maand. In ruil daarvoor hebben ze de dienst op hun Xbox One of pc, waarmee ze toegang krijgen tot meer dan honderd games die ze vrijblijvend kunnen spelen.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password