Top-Down Looter-Shooter Relic Hunters Legend nu beschikbaar in Steam Early Access

Vandaag hebben de Braziliaanse ontwikkelaar Rogue Snail en Gearbox Publishing de top-down looter-shooter Relic Hunters Legend gelanceerd in Steam Early Access. In Relic Hunters Legend beginnen spelers aan online multiplayer co-op missies en een singleplayer verhaalavontuur door ruimte en tijd om terug te vechten tegen de tirannieke Duke Ducan en zijn kwaadaardige volgelingen. Om de lancering te vieren, is Relic Hunters Legend beschikbaar voor een speciale gereduceerde prijs (33% korting) als onderdeel van Steam’s SHMUP Fest, nu tot 2 oktober om 12:00 PM CDT.

Relic Hunters Legend is een leuk om te leren en uitdagend om onder de knie te krijgen top-down looter-shooter die zich afspeelt in een levendige wereld vol verhalen. Duik in de singleplayer Story Mode om vijf unieke Relic Hunter-personages te ontmoeten en vrij te spelen, elk met hun eigen vaardigheden, speelstijlen en persoonlijkheden. Test vervolgens je vaardigheden en neem het op tegen intergalactische bedreigingen in een aantal herspeelbare online multiplayer coöpmissies voor maximaal 4 spelers. Door krachtige uitrusting te plunderen, unieke vaardigheden te ontketenen en mysterieuze Relieken te ontdekken, onthullen spelers de waarheid achter het regime van Duke Ducan en redden ze het heelal.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password