Toonaangevende VR shooter Synapse nu uit!

Synapse, de langverwachte exclusieve actieshooter voor PlayStation VR2, is nu verkrijgbaar in de PlayStation Store.

Synapse, de nieuwste release van de bekroonde VR-veteranen van nDreams, combineert intense dual-wielding gameplay, een legendarische stemmencast en de kracht van de PlayStation VR2 om een unieke VR-ervaring te creëren.

In Synapse moeten spelers een dodelijke combinatie van telekinetische krachten en dodelijke wapens gebruiken om in te breken in het brein van de beruchte staatsvijand, kolonel Peter Conrad (David Hayter). Onder leiding van hun Handler, Clara Sorensen (Jennifer Hale), moeten spelers doorvechten tot het onderbewustzijn van de kolonel en cruciale informatie verkrijgen om een einde te maken aan zijn plannen voor massavernietiging.

De innovatieve gameplay van Synapse is gemaakt om optimaal gebruik te maken van de PlayStation VR2-functies van de volgende generatie, met verbeterde eyetracking, bewegingsgestuurde telekinese en adrenalineverhogende vuurgevechten die spelers kunnen voelen via de haptische feedback en adaptieve triggers van de PlayStation VR2 Sense-controllers.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password