Toodee and Topdee brengt veelgeprezen genre-overstijgende 2D-platforms en top-down puzzels naar PS5, PS4 en Xbox op 7 juni!

Een kosmische turbulentie heeft de 2D Platformer en de Top-Down Puzzler dimensies doen samensmelten: iemand is vergeten een puntkomma te zetten in de code die het universum bestuurt, en dat heeft allerlei gekke dingen veroorzaakt! Toodee And Topdee is een unieke genreoverschrijdende hybride die het beste van 2d Platforming en top-down adventure puzzelmechanismen combineert. Oorspronkelijk bedoeld als een uitdaging om twee totaal verschillende genres te combineren, is Toodee And Topdee door de critici geprezen om zijn uniekheid, uitdaging en gevoel voor fantasie en humor.

Nu komt Toodee en Topdee op 7 juni naar de PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series (en One) consoles om spelers te puzzelen! Oorspronkelijk ontwikkeld door dietzribi, is Toodee en Topdee geport naar PlayStation en Xbox en gepubliceerd op die platforms door Top Hat Studios, Inc.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com