Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft’ onthuld, lancering 14 februari 2024

Lara Croft is terug! Aspyr en Crystal Dynamics werken samen om Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft aan te kondigen, een nieuwe bundel met drie games van de eerste drie Tomb Raider-titels (Tomb Raider, Tomb Raider II, Tomb Raider III), liefdevol gerestaureerd met verbeterde graphics en prestatieverbeteringen, compleet met alle uitbreidingen en geheime levels voor de allereerste keer op consoles. Deze definitieve collectie, ontwikkeld en uitgegeven door Aspyr, is vandaag beschikbaar voor pre-order en lanceert 14 februari 2024 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam en GOG.

Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft laat zowel oude fans als nieuwkomers als nooit tevoren in de schoenen stappen van de iconische held uit haar eerste drie avonturen. Ervaar de klassieke actie en innovatieve gameplay die mede aan de wieg heeft gestaan van 3D-gaming, een geliefde franchise heeft voortgebracht waarvan sinds het debuut in 1996 wereldwijd meer dan 95 miljoen exemplaren zijn verkocht en Lara Croft tot een van de meest herkenbare videogamepersonages ter wereld heeft gemaakt.

Spelers kunnen de reis op hun eigen manier beleven, met de mogelijkheid om tijdens de game te wisselen tussen verbeterde en originele graphics en tussen klassieke en moderne joystickbesturing. Fans ontdekken ook een aantal verbeteringen in de levenskwaliteit, waaronder camera lock-on en prestaties.

Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft bevat:

Tomb Raider I + de uitbreiding “Unfinished Business

In de game waar het allemaal mee begon, is avonturierster Lara Croft ingehuurd om de stukken van een eeuwenoud artefact, de Scion, terug te vinden. Ren, spring, zwem en klim in onverschrokken acrobatische stijl om de waarheid over de oorsprong en de krachten ervan te achterhalen, waarbij je alleen een spoor van lege tombes en munitie achterlaat. De originele Tomb Raider wordt geleverd met de uitbreiding “Unfinished Business”, die vier nieuwe bonuslevels toevoegt in twee extra hoofdstukken.

Tomb Raider II + de uitbreiding “Gold Mask

Het bekroonde tweede deel in de Tomb Raider-serie nodigt je uit om samen met Lara de wereld rond te reizen om de legendarische Dagger of Xian terug te vinden, waarvan gezegd wordt dat hij de houder de krachten van een vuurspuwende draak geeft. Tomb Raider II bevat de uitbreiding “Gold Mask”, die vijf nieuwe bonuslevels toevoegt in een apart mini-avontuur.

Tomb Raider III + Uitbreiding “Het verloren artefact

In Tomb Raider III volgt Lara de aanwijzingen naar een dodelijk geheim in dit complexe avontuur dat uitdagende puzzels combineert met razendsnelle actie. Spring over afgronden en knal monsters neer in de achtervolging van een mysterie dat elke aardse verklaring tart. “The Lost Artifact bevat zes nieuwe levels die Lara’s avonturen uit de oorspronkelijke Tomb Raider III voortzetten.

Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft is vanaf vandaag te pre-orderen, met verschillende mogelijkheden om extra te besparen:

  • Console-spelers kunnen een pre-order plaatsen met 10% korting (er gelden enkele beperkingen, zie retailers/platforms voor meer informatie).
  • PC-spelers die momenteel Tomb Raider I (Steam), Tomb Raider II (Steam), Tomb Raider III (Steam) of Tomb Raider Trilogy (GOG) bezitten, kunnen een pre-order plaatsen met 20% loyaliteitskorting op het platform waar ze de originele titels bezitten.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password