Tom Clancy’s The Division 2 Jaar 5 Seizoen 2 Nu beschikbaar

Vandaag heeft Ubisoft de lancering aangekondigd van Year 5: Season 2 voor Tom Clancy’s The Division 2. Season 2: Puppeteers neemt Division Agents mee op een klopjacht naar The Recruiter. Spelers zullen ook deelnemen aan een nieuwe reeks reddingsmissies en zien de terugkeer van een fan-favoriet: Incursions. Seizoen 2 van Year 5 bevat ook een nieuw kledingevenement en cosmetica in het thema van de feestdagen.

Dit seizoen in “Puppeteers” – Nadat Mari Singh en de eerste groep gijzelaars zijn gered, richten Agents zich op het vinden van de overgebleven vermisten om meer te weten te komen over de plannen van Natalya Sokolova tegen The Division.

Agenten moeten de rest van de gijzelaars vinden. Onder hen is Vikram Malik, die is meegenomen door de Black Tusk die ooit samenwerkte met Sokolova. Malik redden betekent meer te weten komen over wat ze van plan is. Als onderdeel van hun reddingsmissie moet The Division The Recruiter, het hoofddoel in seizoen 2, opsporen en confronteren. Door The Recruiter neer te halen, kunnen de geheimen achter wie en waarom hij rekruteert worden onthuld.

Naarmate elke gijzelaar wordt gered, zien Agents nieuwe upgrades in delen van The Castle als onderdeel van de voortdurende verbouwing van de nederzetting. Naast het redden van alle gijzelaars krijgen spelers de kans om de volgende voorwerpen te verdienen:
Gratis track-items:

 • 1 nieuwe merkenset
 • 1 nieuwe uitrusting
 • 1 nieuw Exotisch borststuk
 • 1 nieuw Exotisch wapen
 • 2 nieuwe Named uitrustingstukken
 • 2 nieuwe wapens op naam
 • 3 nieuwe armstukken

Premium track-items:

 • 11 wapenskins
 • 11 kleurstoffen voor uitrusting
 • 3 nieuwe emotes
 • 2 speciale Jaar 5 Seizoen 2 vanity outfits

Incursies zijn terug! – De Incursion-missies voor vier spelers, een belangrijk onderdeel van Tom Clancy’s The Division, zijn nu beschikbaar in The Division 2, met eindspelcontent voor hoge vaardigheden die unieke mechanieken en uitdagende eindbaasgevechten bevat.

In de eerste Incursion, getiteld “Paradise Lost”, gaan vier agenten van The Division aan de slag om de brandende Meret Estate Settlement te bevrijden, die is overgenomen door de Cleaners. De divisie moet de verborgen overlevenden en hun leider Mackenzie Meret vinden en redden, maar moet het onderweg opnemen tegen zware vijanden.

Maximaal vier agenten kunnen deelnemen aan Incursions. Elke week dat een Incursie wordt voltooid, wordt er een exotisch item beloond (dit kan een uniek exotisch item zijn dat alleen beschikbaar is in de Incursie). Incursies zijn de ultieme teamuitdaging. Daarom moeten Agents optimale uitrusting, strategie en samenwerking gebruiken om te slagen.

Nieuw thema-kledingevenement – Als onderdeel van Seizoen 2: Poppenspelers komt er ook een kledingevenement met de titel “NEXUS”. Dit kledingevenement bevat items die een nooit eerder vertoonde esthetiek aan The Division 2 zullen toevoegen. Deze kleding is verkrijgbaar vanaf 17 oktober.

Andere coole dingen! Jaar 5, Seizoen 2 bevat ook nieuwe uitrusting en een reeks vanity items waarmee spelers aan de slag kunnen:

 • Spelers met de Premium Seizoenspas kunnen toegang krijgen tot een Hunter-thema-outfit. (Thema-outfits zijn een nieuwe toevoeging aan de seizoenspas, waardoor de beloningen gevarieerder zijn).
  • Speciale bundels: Een mix van cosmetica, met minstens één nieuw item
  • Normale bundels: Een mix van bestaande cosmetica
 • Themabundels met beperkte geldigheidsduur zullen ook beschikbaar zijn, met elke twee tot drie weken een nieuwe uitgave. Elke bundel bevat een mix van wapenskins, gear dyes en emotes. Bundels zijn er in twee vormen:

Terug voor de feestdagen! De jaarlijkse winterse feestdagen komen terug in The Division 2 deze december, en daarmee ook de terugkeer van cosmetica met een feestelijk thema. Dit vakantieseizoen kunnen spelers projecten voltooien, wat resulteert in een nieuw vakantievoorwerp. Er zijn 15 nieuwe projecten die spelers kunnen uitvoeren. Bij elk project krijgen de spelers een cosmetische beloning, waardoor ze 15 cosmetische beloningen kunnen vrijspelen – waarvan 10 compleet nieuwe items.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password