Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onthult High Calibre

Het vierde en laatste seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onthuld. High Calibre brengt een gloednieuwe verdediger, Thorn uit Ierland, naar de game en introduceert onder andere vernieuwingen aan de map Outback.
In High Calibre ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. De verdediger Thorn is uitgerust met Razorbloom Shells: werpbare proximity-apparaten die wanneer getriggerd, een getimede ontploffing starten. Spelers die niet op tijd uit het gebied van de Razorbloom Shells komen, lopen forse schade op bij de ontploffing. Thorn is een Operator met een gemiddeld pantserniveau en gemiddelde snelheid, uitgerust met de nieuwe UZK50Gi of de M870 als primaire wapen en met de 1911 TACOPS of de C75-AUTO als secundair wapen.

Met de nieuwe Operator gaan spelers aan de slag op de nieuw ontworpen map Outback. Deze map heeft een aantal veranderingen ondergaan om deze meer te balanceren. Een aantal van deze veranderingen zijn:

 • Veranderingen aan het hoofdgebouw en de omgeving om aanvallers meer strategische opties te geven
 • Nieuwe zachte muren aan de buitenkant van het gebouw
 • Veranderingen aan bepaalde gebieden om beter zicht en balans te creëren

Verdere updates die komen met High Calibre zijn:

 • Keuze tussen blauwe, oranje en rode teamkleuren
 • Het balanceren van Operators (Finka en Echo)
 • Nieuwe regels voor Mozzie’s drones, kogelvrije camera’s, en buiten geplaatste camera’s
 • Nieuwe aanpassingsfuncties bij Operators’ Cards, overwinningsdansjes, kleuren en meer
 • Nieuwe HUD
 • Nieuwe versie van de Streamer-modus krijgt een soft launch voor een beperkt aantal content creators

De Test Server voor High Calibre gaat live op 9 november. Het format van de Test Server is geüpdatet en is nu open op drie verschillende momenten tijdens het seizoen. Content wordt verspreid over deze drie verschillende momenten:

 • De seizoensrelease Test Server bevat content die tijdens het hele nieuwe seizoen beschikbaar is
 • De Lab Test Server bevat experimentele content in de vroege productie
 • De Balancing Release Test Server bevat de nieuwe Operator en andere balancerende veranderingen

Spelers worden aangemoedigd om problemen die ze tegenkomen op de Test Server hier te melden op het vernieuwde R6 Fix platform. Het nieuwe platform is nu makkelijker om in te navigeren en biedt nieuwe mogelijkheden zoals een zoekbalk of de mogelijkheid voor spelers om updates van bugs bij te houden.

Daarnaast verdienen spelers van 12 tot 15 november dubbel zoveel Battle Pass points in het huidige seizoen Crystal Guard.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com