Togges brengt schattig, kleurrijk en creatief “Stackforming” naar PC en Consoles

Thunderful en Regular Studio kondigen aan dat Togges vanaf nu beschikbaar is op PC, PlayStation, Xbox en Switch voor €19,99. Dit onvergetelijke sandbox avontuur haalt inspiratie uit klassieke collect-a-thon 3D platformers en geeft er een draai aan met zijn unieke kleurgecodeerde “stackforming” gameplay.

In Togges speel je als Toomba, een robotstofzuiger die kleurrijke levende kubussen, “Togge” genaamd, kan plaatsen en stapelen. Samen verken je levendige werelden vol puzzels en verrassingen. Je vaardigheden op het gebied van kubussen stapelen kun je gebruiken om nieuwe gebieden te bereiken, nieuwe vaardigheden te vinden, uitdagingen te overwinnen en uiteindelijk het universum te domineren (en te redden!). Bezoek zeven prachtig bewerkte planeten en dompel je onder in onvoorstelbare omgevingen met prachtige vergezichten. Verken een futuristische stad in de savanne, een heel rijk gemaakt van worteltaart en raak verstrikt in grappige verhalen, terwijl je overal in de kosmos vrienden maakt.
Met notities van grote klassiekers als Katamari Damacy, Pikmin en Super Mario Galaxy en een uniek stapelvormingsmechanisme voelt Togges zowel nieuw als vertrouwd aan. Geniet van tientallen uren content door de memorabele wereld en personages te ontdekken in zeven enorme sandboxlevels en bijna 30 bonuslevels.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password