Toegankelijkheidsupdate – Nieuwe functies in Modern Warfare III

Call of Duty: Modern Warfare III bevat veel toegankelijkheidsopties waarmee spelers hun ervaring kunnen aanpassen, in welk speltype ze zich ook bevinden. Bekende opties komen terug, zoals aanpassingen voor de controller en grafische aanpassingen zoals het verminderen van motion blur van de wereld en de wapens; Modern Warfare III introduceert ook een nieuwe reeks toegankelijkheidsopties die spelers kunnen verkennen.

UPDATE INSTELLINGENMENU
In Modern Warfare III kunnen spelers wijzigingen in de game vooraf bekijken voordat ze globale instellingen opslaan. Instellingen zijn nu voorzien van tags om specifieke functies beter te herkennen, zoals tags voor instellingen met betrekking tot motorische, visuele, auditieve en cognitieve aanpassingen die kunnen worden gemaakt. Deze tags kunnen ook worden gefilterd, zodat ze makkelijker te vinden zijn.

HOOG CONTRAST
Als je de modus Hoog Contrast inschakelt, kunnen spelers met een visuele beperking of kleurenblindheid hun bondgenoten en vijanden duidelijker zien. Deze modus schetst bondgenoten in blauwgroen en vijanden in rood en past zich in realtime aan.

NIEUWE TOEGANKELIJKHEID PRESET – MOTOR
Modern Warfare III biedt een nieuwe toegankelijkheidspreset genaamd “Low Motor Strain” om de fysieke inspanning die nodig is tijdens het spelen te verminderen. Als spelers deze voorkeursinstelling inschakelen, hoeven ze minder vaak op een knop te drukken of deze ingedrukt te houden en wordt de gevoeligheid verhoogd.

Bekijk de volledige blog met alle informatie over Toegankelijkheidsupdate hier:
callofduty.com/blog/2023/12/call-of-duty-modern-warfare-iii-new-accessibility-features-update

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password