Titan Books publiceert meerdere RuneScape-romans vanaf mei 2024

Titan Books kindigt aan dat ze de World Rights hebben verworven van spelontwikkelaar Jagex om drie paperbackromans te ontwikkelen die zich afspelen in het RuneScape-universum. De eerste van de drie romans, getiteld RuneScape: The Gift of Guthix, verschijnt in mei 2024, de tweede in september 2024 en de derde in februari 2025. Deze spannende epossen over verraad en magie zullen spelers van vroeger en nu van zowel RuneScape als Old School RuneScape zeker bekoren.

In de eerste roman hangt het lot van Asgarnia aan een zijden draadje. Ongelijksoortige stammen verenigen zich onder het vaandel van Heer Raddalin en zijn vijanden kijken angstig en haatdragend toe. Raddalin’s adviseurs – een ongemakkelijke alliantie van zwarte en witte ridders – fluisteren over een ontdekking in het noorden die hen de macht zal geven om alles te veranderen.

Gevangen in het midden van de geschiedenis, hebben een nederige schrijver en de zoon van een Jarl het lot van Raddalin’s nieuwe koninkrijk in hun handen.

Van de glorieuze inhuldiging van koning Raddalin tot de schandelijke verdrijving van de Zamorakianen uit Asgarnia, De gave van Guthix vertelt een episch verhaal over de oorsprong van magie, de benarde burgeroorlog en de verpletterende nederlaag van de Fremennikse grote invasie. Te midden van complotten en verraad wacht een boetvaardige overloper op haar moment om de sprong naar het onbekende te wagen.

De roman wordt geschreven door Erin M. Evans, de auteur van zeven Forgotten Realms-romans voor Wizards of the Coast, waaronder de Scribe Award-winnaar Brimstone Angels uit 2011. Ze is content designer voor Idle Champions of the Forgotten Realms en een castlid van het D&D-spel Dungeon Scrawlers. Erin woont met haar man en zoons in de buurt van Seattle. Haar nieuwste serie, Books of the Usurper, begint met Exile of Empires, in november 2022 uitgegeven door Orbit.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password