Tiny Tina’s Wonderlands kondigt eerste DLC aan: Coiled Captors komt deze donderdag uit

Vandaag hebben 2K en Gearbox Software onthuld dat Coiled Captors beschikbaar zal zijn op 21 april, de eerste van vier spannende post-launch content drops in de Tiny Tina’s Wonderlands Season Pass. Of je nu net begint in de Wonderlands of al in de end game zit, bereid je voor op een reis door Vesper’s eerste Mirror of Mystery.
Coiled Captors begint in Dreamveil Overlook, waar de raadselachtige waarzegster Vesper wacht. Eeuwen geleden hadden de Coiled Naga de grootste vangst van allemaal: een oude god. Ze hebben het wezen gevangen in het lichaam van een machtige zeewerg met scherpe tanden en een leerachtige huid, en hebben het diep in een ijzige berg gekooid. Alleen jij hebt de kracht om hem uit zijn vlezige gevangenis te bevrijden, maar dat betekent dat je door winterse woestenijen, dorre ruïnes en ondergelopen spelonken vol vijanden moet waden. Coiled Captors bevat:

  • Nieuwe boss “Chums” de Oude God, met vier krachtige vormen die na verloop van tijd vrijkomen. De verhalen van Vesper zijn ontworpen om opnieuw te worden gespeeld, zodat je je vaardigheden kunt testen tegen deze stijgende moeilijkheidsgraad.
  • Nieuwe loot om te verzamelen, inclusief wapens, uitrusting en cosmetische items. Elke keer dat je de steeds angstaanjagendere vormen van de eindbaas verslaat, verdien je Lost Souls waarmee je aan Vesper’s Wheel of Fate kunt draaien. Als je aan dit griezelige apparaat draait, kun je Legendarische wapens, uitrusting en andere voorwerpen verdienen.
  • Nieuwe Chaos Chamber content. Als je Coiled Captors voltooit, voeg je ook de bijbehorende levels en boss toe aan de Chaos Chamber, het eindeloos herspeelbare eindspel van Tiny Tina’s Wonderlands. Hiermee breid je de talloze combinaties voor je gerandomiseerde kerker uit, waardoor elke run nog onvoorspelbaarder wordt.

De Season Pass is los verkrijgbaar of als onderdeel van de Chaotic Great Edition en bevat alle vier de content drops van na de lancering, met formidabele bosses, onbekende settings, een zevende class die het Multiclass-systeem nog verder uitbreidt, en een reeks cosmetica in het Butt Stallion Pack.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password