Time-Trial-mode van Tour de France 2020 onthuld

Na het onthullen van de nieuwe first-person-camera en alle teams die beschikbaar komen in de wielrensimulatie Tour de France 2020, onthullen Nacon en Cyanide vandaag met plezier de nieuwe Time-Trial-mode. Deze mode is geheel opnieuw ontworpen, iets wat de ontwikkelaars al lange tijd wilden doen, nadat spelers daarom gevraagd hadden. De nieuwe mode laat spelers een tijdrit spelen van de echte Tour de France, die is uitgesteld tot het eind van de zomer.

Om een goede tijd te halen in een tijdrit, is beheer van uithoudingsvermogen van het grootste belang. Daarom heeft Cyanide in Tour de France 2020 de mogelijkheid toegevoegd een tijdritpositie in te nemen: wanneer je je voorarmen laat rusten op het stuur, verminder je de luchtweerstand en verhoog je je snelheid zonder extra inspanning te leveren, al gaat dit wel ten koste van je controle over de fiets. Dus pas op voor scherpe bochten, schakel snel weer terug naar een klassieke houding, en schaaf een paar honderdsten van seconden van je tijd om de eerste plaats te pakken!

Met deze tijdritpositie kun je ook je inspanning beheren. Pas je inspanning zo goed mogelijk aan zonder je tempo te hoog te leggen, om te voorkomen dat je te vroeg uitgeput raakt.

Naast de tijdritpositie kun je in Tour de France 2020 ook een aerodynamische houding aannemen. Deze komt vooral goed van pas tijdens afdalingen, waarbij je ook even kunt rusten om je uithoudingsvermogen te laten herstellen.

Tour de France 2020 is op verschillende manieren verbeterd en uitgebreid, met onder meer het volgende:

  • Toevoeging van Liège-Bastogne-Liège (“The Old Lady”), een race van 266 km met steile beklimmingen
  • Een opnieuw ontworpen interface die spelers beter laat anticiperen op het parkoers en de posities van concurrenten
  • Een realistischere AI die ervoor zorgt dat tegenstanders elke aanvalsmogelijkheid aangrijpen
  • Een first-person-camera
  • Alle teams van de Tour De France 2020 in hun officiële kleding
Tour de France 2020 komt op 4 juni 2020 beschikbaar voor PlayStation 4,  Xbox One en later voor pc.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password