Tijdelijke korting op 6 maanden Priority Membership, met onder andere Dark Pictures Anthology-serie van Bandai Namco en F1 2021 van EA

Het is terug GFN Donderdag, met een geweldige nieuwe korting op het Priority-lidmaatschap voor 6 maanden, met veel content erbij – meer titels van toonaangevende uitgevers, waaronder The Dark Pictures Anthology-serie van Bandai Namco en F1 2021 van EA.

Vanaf nu tot 21 mei kunnen degenen die GeForce NOW willen uitproberen of een lagere prijs willen vastzetten, een Priority-lidmaatschap voor 6 maanden krijgen met 40% korting. Prioriteitsleden krijgen bredere toegang tot GeForce gaming-servers voor snellere toegang tot hun games en RTX ON voor ondersteunde games voor ultra-realistische gameplay. De games van Bandai Namco en EA van deze week laten de verbeteringen van ray tracing zien.

The Dark Pictures Anthology-serie van Bandai Namco bestaat uit vier veelgeprezen interactieve horrorgames met unieke personages en verhaallijnen. Ze hebben allemaal vertakkende verhaallijnen en meerdere eindes, en ray tracing ondersteuning voor realistische bovennatuurlijke gameplay, perfect voor een avondje gamemarathon.

EA’s F1 2021 licht deze week ook het circuit op, met RTX ON voor leden om zich midden in de actie te wanen, vooral met de Braking Point verhaalmodus, een spannende ervaring met on-track competitie en off-track drama.

Met nieuwe manieren om te streamen en nieuwe games om te spelen is het een druk weekend voor GeForce NOW-leden. Bekijk de volledige lijst met games van deze week om te zien wat er naast de Bandai Namco Europe-titels naar de cloud komt:

  • Survival: Fountain of Youth (Nieuwe release op Steam, 19 april)
  • Dead Island 2 (Nieuwe release op Epic Games Store, 21 april)
  • F1 2021 (Steam)
  • The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (Steam)
  • The Dark Pictures Anthology: Little Hope (Steam)
  • The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (Steam)
  • The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me (Steam)

Ga door met Monster Hunter Rise – beginnende jagers kunnen een demo van het spel en de uitbreiding Sunbreak gratis uitproberen, nu beschikbaar voor leden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com