Tijdelijk Spellbound Collection begint op 10 januari in Apex Legends

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Apex Legends Spellbound Collection Event aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 10 tot en met 24 januari, en luidt de terugkeer van de Control-modus in. Daarnaast kunnen spelers de nieuwe “Showstoppers” Heirloom van Seer ontgrendelen en nog veel meer.

  • Control – De populaire modus is terug van weggeweest! In deze tijdelijke modus voeren teams een gevecht van 9 tegen 9 om controleposten op de map te veroveren, met oneindige respawns om de actie gaande te houden. Spelers kunnen droppen in Lava Siphon op World’s Edge, Hammond Labs op Olympus en Barometer op Storm Point.
  • Exclusieve cosmetische items – Voel de magie en verzamel tot wel 24 betoverende cosmetische items, waaronder de nieuwe “Showstoppers” Heirloom van Seer en Legendary-skins voor Vantage, Seer, Mad Maggie en Mirage.Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password