Tijdelijk mini-event La Casa de Papel dit weekend gratis in Rainbow Six Siege

 Rainbow Six Siege introduceert een gloednieuw, tijdelijk mini-event dat volledig in het teken staat van de iconische Netflix Original Serie, La Casa de Papel. Het in-game event is gratis beschikbaar van 20 tot 25 november. Van 21 tot 25 november is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege zelfs helemaal gratis te spelen tijdens het Gratis Weekend, wat betekent dat nieuwe spelers tevens het La Casa de Papel in-game event ervaren.

De nieuwe gamemodus bevat iconische elementen uit La Casa de Papel, speelt zich af op de map Bank en focust zich op de bekende Hostage-modus. De gijzelaar is in dit geval echter gehuld in het beruchte rode pak en het iconische masker dat ook gedragen wordt door de overvallers en hun gevangenen in La Casa de Papel.

Het La Casa de Papel in-game event introduceert tevens een iconisch outfit, bestaande uit een volledig rood pak en masker, voor Operators Vigil en Hibana. In totaal zijn er acht unieke items verkrijgbaar, waaronder uniforms, hoofddeksels, wapenskins en charms. Deze exclusieve bundels zijn verkrijgbaar voor 1680 R6 Credits.

Gedurende het event en het Gratis Weekend van 21 tot 25 november is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bovendien met korting tot wel 70% verkrijgbaar, afhangend van platform en editie. Alle progressie die tijdens het Gratis Weekend is geboekt, nemen spelers die tot aanschaf overgaan uiteraard mee.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password