Tijdelijk Imperial Guard Collection Event begint op 7 maart in Apex Legends

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Apex Legends Imperial Guard Collection Event aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 7 tot en met 21 maart, en introduceert een permanenente afspeellijst met verschillende modi genaamd “Mixtape”, Legendary-skins voor personages en wapens, de “Hope’s Dawn” Heirloom van Wraith en nog veel meer.
Lees het blogbericht hier of neem een kijkje hieronder voor een overzicht van alle content die het evenement biedt:

  • Mixtape – Spelers kunnen hun skills tonen in deze permanente afspeellijst met verschillende modi, waaronder Team Deathmatch, Control en Gun Run. Mixtape is de perfecte manier om krachten te testen en vaardigheden aan te scherpen in de Outlands.
  • Exclusieve cosmetische items – Tijd om een echte Imperial Guard te worden door 24 exclusieve cosmetische items te verzamelen, waaronder Legendary-skins voor Wraith, Revenant, Octane, Gibraltar, Loba en Wattson. Extra items kunnen worden verdiend met de beloningentracker van het evenement. Spelers die alle 24 cosmetische items hebben ontgrendeld voordat het evenement voorbij is, ontvangen de “Hope’s Dawn” Heirloom van Wraith.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password