Tijd om je zwaard te trekken, The Valiant is nu uit.

De wereld wordt geconfronteerd met onnoemelijk veel kwaad en lijden. Een voormalige kruisvaarder, Urlich von Grevel heeft een stuk van een mysterieus artefact gevonden – de Staf van Aaron. Gecorrumpeerd door de onheilige krachten van het relikwie, streeft Ulrich ernaar de ontbrekende stukken te vinden en alles en iedereen die hem in de weg staat uit te schakelen. Als hij de staaf kan verenigen, krijgt hij krachten die geen sterveling ooit zou mogen hebben. Het is aan Theoderich, zijn voormalige wapenbroeder, om zijn zwaard weer op te heffen en een bende trouwe en dappere metgezellen te verzamelen om Ulrich koste wat het kost te stoppen.
Ga op een episch avontuur in deze nieuwe tactische RTS. Voer het bevel over gespecialiseerde eenheden, gebruik hun vaardigheden verstandig, en zie hoe ze ervaring opdoen van strijd tot strijd in de 15-missie-lange single-player campagne, of vecht je een weg door de hordes in de Last Man Standing co-op modus voor 3 spelers.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password