Tijd om groot te brouwen of failliet te gaan! The Magical Mixture Mill V1.0 aangekondigd voor release in maart!

Indie uitgeverslabel HOOK en ontwikkelaar Glowlight kondigen met trots aan dat hun eigenzinnige geautomatiseerde brouwspel The Magical Mixture Mill op 27 maart volledig wordt gelanceerd voor pc via Steam.

Na een succesvolle Early Access-periode is het team druk bezig geweest met het luisteren naar feedback van de community en fans, en met het implementeren van fantastische nieuwe functies boordevol gezond en gezellig brouwplezier! Naast alle mystieke content die tijdens Early Access is toegevoegd, zoals nieuwe Biomes, werkstations, gereedschappen en quests, introduceert V1.0 nog meer content om aan je borrelende ketel toe te voegen. Fans kunnen zich verheugen op nieuwe oorsprongsklassen, werkstations, nieuwe queesten voor klanten en een conclusie van de hoofdqueeste, evenals talloze updates voor de levenskwaliteit om ze te helpen een storm te brouwen!

Elke avonturier zal je vertellen dat Griselda’s Magische Mengsels de winkel bij uitstek is voor reizigers en helden die op zoek zijn naar prestatieverhogende brouwsels; of het nu is om machtige kracht, ongelooflijke intelligentie, benijdenswaardige schoonheid of… minder heldhaftige behoeften te verkrijgen.

Griselda, een oudere heks die van paddenstoelen houdt, heeft de zaak altijd met veel toewijding gerund, maar de tijd heeft zijn tol geëist en het is tijd om iemand op te leiden die haar kan vervangen. Kortom, haar kennis moet worden overgedragen en JIJ – een voormalige avonturier wiens carrière werd afgebroken door mengselintolerantie – bent de perfecte kandidaat!

Bouw samen met je koboldassistent geautomatiseerde productielijnen van alchemistische werkstations om de lokale helden van krachtige mengsels te voorzien, hen te helpen bij hun epische queesten en jou tot hun favoriete toverdrankleverancier te maken. Verken diverse biomes en gebruik je overgebleven avonturiersvaardigheden om exotische ingrediënten te verzamelen en te onderzoeken, wat leidt tot nieuwe mengmogelijkheden. Bereid je voor op alle “wax on, wax off”-uitdagingen die Griselda je voor de voeten werpt om de winkel weer in zijn oude glorie te herstellen!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password