Tiebreak: Official Game of the ATP and WTA is nu verkrijgbaar via vroegtijdige toegang, roadmap onthuld

NACON en Big Ant Studios maken met plezier bekend dat Tiebreak: Official game of the ATP and WTA, de nieuwe tennisgame van de makers van AO Tennis 2 en Tennis World Tour 2, vandaag beschikbaar komt via vroegtijdige toegang voor pc (Steam). Later dit jaar komt de game naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Tiebreak is de officiële tennisgame van de ATP en WTA. Spelers kunnen met hun eigen speelstijl deelnemen aan de officiële wedstrijden, zowel tegen de computer als tegen andere spelers.

Met de vroegtijdige toegang-lancering van vandaag, krijgen spelers alvast de kans om het virtuele veld te betreden, nu de ATP- en WTA-tennisseizoenen van 2024 van start gaan. In deze fase is het voor de ontwikkelaars van belang om feedback van spelers te ontvangen, zodat ze die kunnen gebruiken bij hun doel om de meest authentieke en ambitieuze tennisgame van dit moment te maken.

De vroegtijdige toegang-versie laat spelers kiezen uit een eerste selectie van officiële ATP- en WTA-tennisspelers inclusief Belinda Bencic, Taylor Fritz, Marta Kostyuk, Petra Kvitova, Nick Kyrgios, Daniil Medvedev, Alex de Minaur, Andy Murray, Naomi Osaka, Maria Sakkari, Shuai Zhang en Alexander Zverev. Deze versie biedt toegang tot de Quick Match-mode, die spelers laat spelen op alle velden van de ATP Masters 1000- en WTA 1000-series. Daarnaast zijn er tutorials die spelers helpen de game onder de knie te krijgen.

Tijdens de vroegtijdige toegang-fase zal de game worden uitgebreid met aanvullende, officiële WTA/ATP-content, naast nieuwe game-modes en verbeteringen. In de maanden tot de release van de game zullen regelmatig updates verschijnen:

Februari – maart

  • 10 – 15 extra gelicenseerde tennissers
  • Speler- en locatie-creator
  • Online custom matches
  • Online tournament mode
  • Gameplay-verbeteringen, gebaseerd op feedback van spelers

April – mei

  • 10 – 30 extra gelicenseerde tennissers
  • Advanced Tutorials
  • Online Tournament-klassement
  • Career Mode, inclusief extra ATP/WTA-toernooien
  • Gameplay-verbeteringen, gebaseerd op feedback van spelers

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password