Tickets voor TwitchCon Europe in Rotterdam zijn nu verkrijgbaar

witch, de interactieve livestreamingdienst, heeft aangekondigd dat kaartjes voor TwitchCon Europe in Rotterdam op 29-30 juni 2024 nu in de verkoop zijn. Dit is de allereerste keer dat het evenement plaatsvindt in Rotterdam. Het langverwachte evenement biedt bezoekers een unieke gelegenheid om hun favoriete streamers te ontmoeten en alle aspecten van de livestreamingwereld te vieren.

TwitchCon is het grootste evenement van het jaar in de wereld van livestreaming. Het evenement staat heel het weekend in het thema van verbinding, creativiteit, competitief gamen en plezier. Hier ontmoeten duizenden streamers, kijkers en merken elkaar. Naast het ontmoeten van beroemde streamers, biedt TwitchCon Europe meerdere podia, een volle beursvloer, interactieve workshops, IRL meet-and-greets, een tabletop gaming-ruimte en nog veel meer.

Voor een gedetailleerd overzicht van de activiteiten die bezoekers kunnen verwachten, neem een kijkje hieronder:

  • Het bijwonen van live product updates van Twitch op het Glitch-podium en het Kappa Cabana-podium, vergezeld van entertainment en live muziek.
  • Het ontmoeten van hun favoriete streamers en het vieren van de wereld van livestreaming met de vele aanwezige online community’s.
  • Het verkennen van de TwitchCon Loot Cave, waar exclusieve merchandise, waaronder speciaal ontworpen kleding, verkrijgbaar gaat zijn.
  • Het ontdekken van prachtige creaties van onafhankelijke gamedesigners in de Artist Alley, variërend van kunst tot sieraden.
  • Het bekijken van streamers en professionele spelers die het tegen elkaar opnemen in toonaangevende esports-titels op het Twitch Rivals-podium.
  • Het deelnemen aan workshops en panels die zijn ontworpen om bezoekers te helpen hun kanalen naar een hoger niveau te tillen en hun eigen community’s op te bouwen.

Ticketbezitters kunnen ook genieten van verschillende cadeaus, waaronder een unieke Chat-badge. Daarnaast krijgen alle Twitch Partners en Twitch Affiliates toegang tot het exclusieve Partnerfeest, Partnerlounge en speciale cadeaus.

TwitchCon Europe is verheugd om van Rotterdam zijn nieuwe thuis te maken. Als centrale locatie voor de Europese gaming-community en als populaire toeristische bestemming, vindt TwitchCon Europe dit jaar voor het eerst plaats in Rotterdam Ahoy. Het evenement keert in 2025 en 2026 terug naar diezelfde locatie.

Tickets voor TwitchCon Europe in Rotterdam zijn nu te koop via de website.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password