Thrustmaster T-LCM PEDALS: De pedaalset waarnaar de markt met de grootste interesse heeft uitgekeken

Thrustmaster kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardige hardware voor racegames en racesimulaties. Nu voegen we een nieuwe pedaalset toe aan ons ecosysteem: de T-LCM Pedals, het beste en meest geavanceerde model ooit van Thrustmaster.

De T-LCM Pedals beschikt over het befaamde in de V.S. gepatenteerde H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology™) magnetische sensorsysteem van Thrustmaster dat een leven lang uiterst geavanceerde nauwkeurigheid biedt van zowel het gaspedaal als het koppelingspedaal. Een prachtige primeur voor een racepedaalset van Thrustmaster.

Weegcel-krachtsensortechnologie (Load Cell) ingebouwd op de achterzijde van het rempedaal. Deze technologie biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden waardoor de T-LCM Pedals perfect past bij elke soort racesetup en bij de voorkeuren van iedere e-racer.

De eigenschappen van de T-LCM Pedals laten zich het best samenvatten met de woorden: controle, precisie en flexibiliteit. Veel bètatesters hebben gemeld dat deze pedaalset dermate goed presteert dat ze in staat waren hun bestaande ronderecords met tienden van seconden te verbeteren.

 

16-bits precisie en een onbeperkte levensduur

Image

De T-LCM Pedals heeft de H.E.A.R.T magnetische sensortechnologie aan boord (een revolutionair contactloos systeem zonder potmeters) waardoor met deze pedalen een leven lang intens en optimaal nauwkeurig geracet kan worden.

E-racers kunnen genieten van een indrukwekkende nauwkeurigheid van 16 bits* die zich vertaald in 65.536 waarden per pedaal.

 

De technologie van de “Load Cell”-krachtsensor: tot 100 kg druk met een set van 6 veren zorgt er voor dat gebruikers de remkrachten ongelooflijk snel en makkelijk kunnen aanpassen

De remkracht van de T-LCM Pedals biedt een geweldig voordeel bij het racen, dit alles dankzij de krachtsensor. De intensiteit van de gameplay, de rijstijl, het ritme van de rijder en de remkracht worden allemaal gemeten op basis van de druk die op het rempedaal wordt uitgeoefend. Hierdoor krijgt de racer de perfecte controle over het voertuig.

De mogelijkheid om tot 100 kg druk uit te oefenen op het rempedaal is uniek voor deze pedaalset en is mogelijk dankzij de professionele bouwkwaliteit en het hoogwaardig design.

Thrustmaster levert de T-LCM Pedals zelfs met een set van 6 veren waardoor de respons van en het gevoel in het rempedaal snel en zonder enig gereedschap kan worden aangepast.

Image
Image

Met deze veren kan de mechanische weerstand van het rempedaal eenvoudig worden aangepast aan de gebruikte gamingsetup en een extreem hoge mate van precisie worden bereikt (voor gebruik met een tafel of bureaublad, de Wheel Stand Pro-stuurstandaard, de GT-stijl cockpit, de F1-stijl cockpit, etc.).

De opties weinig weerstand, gemiddelde weerstand en veel weerstand zijn beschikbaar, met of zonder voorladen.

Weegt meer dan 5 kg: een stabiel ontwerp, gebouwd met hoogwaardige materialen

De T-LCM Pedals heeft premium antislip pedalen van 100% metaal (pedaalarmen en pedalen). Gemonteerd op een stabiele en stevige structuur die door en door is getest door de meest ervaren racers, bieden deze pedalen optimale grip en meer voertuigbeheersing tijdens het racen.

De grote met antslipmateriaal beklede voetensteun zorgt er voor dat voeten niet glijden of opeens wegschieten. Deze stevige en zware pedaalset van meer dan 5 kg zorgt voor een stabiliteit waarop altijd kan worden vertrouwd.

Image  Image

Volledig aanpasbaar

De T-LCM Pedals zorgt niet alleen voor hogere prestaties en beduidend meer precisie, maar geeft iedere racer ook meer comfort.

De stand van de elk van de drie pedalen kan afzonderlijk op verschillende manieren worden aangepast:

 • Verticale en horizontale hoek
 • Hoogte
 • Tussenruimte

Image  Image

En, niet onbelangrijk, racers die vertrouwd zijn met hun huidige uitrusting, kunnen de pedalen van hun T3PA of T3PA-PRO gebruiken met de pedaalarmen van de T-LCM Pedals.

Ook dit is een groot voordeel in de lange lijst opties mogelijk gemaakt door deze pedaalset.

Bijpassende kalibratiesoftware voor het perfectioneren van uw persoonlijke instellingen

De speciale kalibratiesoftware voor de T-LCM Pedals maakt het mogelijk de remkracht elektronisch af te stellen en de dode zones aan te passen voor elk van de drie pedalen: gaspedaal, rempedaal en koppelingspedaal.

Image

Deze software is een uiterst nauwkeurig instrument dat gamers in staat stelt die aanpassingen te maken die het best passen bij hun eigen voorkeuren zonder de weerstand van de “Load Cell”-krachtsensor mechanisch te hoeven verhogen of verlagen.

Een uitgebreid T-LCM-ecosysteem dat zich aan elke racesetup laat aanpassen

Thrustmaster kondigt ook met trots de eerste bijbehorende producten in het T-LCM-ecosysteem aan die beschikbaar komen bij de lancering van de nieuwe pedaalset:

 • T-LCM Cockpit Adaptor:

Dit product is speciaal ontworpen voor de eigenaar van de Thrustmaster T3PA- of T3PA-PRO-pedaalset (worden apart verkocht) die graag in het bezit wil komen van de nieuwe Thrustmaster T-LCM Pedals. Dit is de perfecte oplossing als u uw cockpit niet wilt ombouwen of er nieuwe gaten in wilt boren. De plaatsing van de bevestigingsgaten van de T-LCM Pedals-pedaalset laten zich eenvoudig aanpassen aan die van de Thrustmaster T3PA- of T3PA-PRO-pedaalset.

Controleer in de betreffende Thrustmaster FAQ of de T-LCM Cockpit Adaptor goed past bij uw racesetup.

Image

 • T-LCM Rubber Grip:

Deze 100% rubber pedaalkappen met textuur zijn de perfecte aanvulling op de Thrustmaster T-LCM Pedals. De T-LCM Rubber Grip is ontworpen om gebruikers een nog betere race-ervaring te bieden. Deze pedaalkappen zorgen voor uitstekende grip op de pedalen en maken unieke, afzonderlijke voetbewegingen mogelijk.

 

Image

 

 • T-Pedals Stand:

Een hoogwaardige alternatieve oplossing ontworpen voor gamers die op zoek zijn naar de beste gamingsetup zonder een volledige cockpit te hoeven aanschaffen. Hiermee kunnen gebruikers de plaatsing en stabiliteit van hun pedaalset eenvoudig aanpassen.

De hoogte, diepte en hellingshoek van de pedaalset kunnen worden aangepast aan de eigen voorkeur, voor optimaal comfort en maximale prestaties bij het racen.

De T-Pedals Stand is compatibel met de Thrustmaster-pedaalsets met 3 pedalen (T3PA / T3PA-PRO / T-LCM Pedals).

 

Image

 

Belangrijkste kenmerken van de T-LCM Pedals:

 1. H.E.A.R.T magnetische sensortechnologie: een contactloos systeem zonder potmeters
 2. “Load Cell”-krachtsensor (volledig aanpasbaar)
 3. Uiterst veelzijdig, met volledige aanpasbaarheid van elk pedaal
 4. Uitgebreide stabiliteit: verzwaarde voet met roestvrij stalen voetensteun
 5. Gebruiksvriendelijke en uitgebreide kalibratiesoftware
 6. Ergonomische constructie: gestroomlijnd en effectief ontwerp
 7. Compatibel op de PC (via USB) onder Windows® 10/8/7 met alle racesturen op de markt
 8. Compatibel op de PC, PS4™ en Xbox One® (via RJ12-kabel) met de Thrustmaster T-GT, T300, T150, TS-XW, TX en TMX racesturen
 9. Compatibel met cockpits: bevestigingssysteem, steun en boorsjabloon meegeleverd

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password