Thrustmaster ESWAP X2 aangekondigd

Thrustmaster onthult met trots de nieuwe generatie van de ESWAP X PRO CONTROLLER gamepad met de lancering van de ESWAP X2: een evolutie drie jaar na de lancering van de iconische eerste versie, die de harten veroverde van gamers die op zoek waren naar uitzonderlijke prestaties.

De modulaire ESWAP-controllers van Thrustmaster zijn uitgegroeid tot de gouden standaard in het segment van professionele gamepads die op het hoogste niveau in competitieve gaming worden gebruikt. ESWAP X2 vertegenwoordigt de nieuwe generatie ESWAP X PRO CONTROLLER, met behoud van alle functies die gamers door de jaren heen zijn gaan waarderen. Dankzij de Hot-Swap-technologie kunnen de S5 NXG-ministicks, die bekend staan om hun uitzonderlijke precisie in de wereld van esports, onbeperkt worden vervangen.

Deze nieuwe versie verbetert de levensduur van de mini-sticks, waardoor spelers een langere game-ervaring hebben. Bovendien is het ergonomische ontwerp van de D-pad volledig herzien om activeringen te vereenvoudigen en te versnellen. De ESWAP X2 wordt geleverd met een USB-C-kabel voor optimale connectiviteit, waardoor de latentie tijdens gamesessies tot een minimum wordt beperkt en er een maximale respons is tussen het indrukken van een knop en de actie in de game.

Van de ABXY- en RB/LB-knoppen tot de D-pad en de knoppen aan de achterkant, je zult dol zijn op de superresponsieve klikken van de mechanische knoppen, die 64% sneller zijn dan standaard membraanknoppen (getest onder laboratoriumomstandigheden). Geniet van een grotere reactiesnelheid en voer combo’s sneller uit dan je tegenstanders, dankzij een activeringsafstand van slechts 0,01″ / 0,3 mm.

Elimineer het risico op misklikken tijdens beslissende momenten, dankzij een nieuwe mechanische D-pad met opmerkelijke precisie en uitzonderlijke reactiesnelheid, met een minimale activeringsafstand van slechts 0,02″ / 0,45 mm. Het ergonomische ontwerp van het D-pad, dat is ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de versus fighting-scene, is zorgvuldig aangepast zodat je je diagonalen volledig soepel aan elkaar kunt koppelen.

De ESWAP X2-gamepad past zich aan je gamevoorkeuren aan, voor aangepaste besturing en bediening. Dankzij de Hot-Swap-technologie kun je de modules van de gamepad op elk moment in een handomdraai verwisselen. Verfijn je vechtstijl en verken nieuwe mogelijkheden met FIGHTING MODULE! Vereenvoudig het koppelen van je combo’s met de toevoeging van twee extra knoppen die speciaal zijn geoptimaliseerd voor vechtgames. Je kunt nu een configuratie met 6 knoppen maken op je ESWAP-gamepad, voor maximale flexibiliteit om je bewegingen te beheersen en een voorsprong te nemen op je tegenstanders.

Bevrijd jezelf van de beperkingen van traditionele gamepadknoppen en breid je actiemogelijkheden enorm uit met ESWAP X2. Je kunt elke functie direct toewijzen aan een van de 4 extra knoppen op de achterkant van de gamepad.

Neem de controle over de gamepad dankzij de mogelijkheid om de gevoeligheidsniveaus en instellingen van de ESWAP X2 volledig te configureren. Met de ThrustmapperX-software ben je vrij om je hele gamepad aan te passen zodat hij perfect past bij je persoonlijke voorkeuren en gamestijl.

Met de ThrustmapperX software kun je alle instellingen configureren die je ooit zult willen aanpassen:

  • Maak profielen op maat, speciaal ontworpen voor bepaalde games of personages.
  • Breng zoveel knoppen in kaart en remap ze als je wilt.
  • Configureer de gevoeligheidscurve van de analoge ministicks.
  • Verander de vorm van de curve voor de dode zones op de analoge ministicks.
  • Pas de kracht van de trillingen aan.

Op Xbox verschijnt ThrustmapperX direct in het menu van de console voor snel en eenvoudig gebruik.

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password