THQ Nordic kondigt Stuntfest – World Tour aan

Handen die het stuur stevig vasthouden, gespannen spieren, aangescherpte zintuigen, de adrenaline die aan het werk gaat – Klaar, af, EJECT! THQ Nordic’s volgende stunt brengt spelers terug op de baan en in de lucht met de reizende actie sport game Stuntfest – World Tour Ontwikkeld door Pow Wow Entertainment, Stuntfest – World Tour komt later dit jaar naar de PC.
Stuntfest – World Tour combineert racen, crashen en destructie met een uniek gericht uitwerpmechanisme. 18 spelers nemen het tegen elkaar op in een eliminatie-gebaseerde stuntshow via verschillende zenuwslopende spelmodi. Het doel? Om te schitteren op het podium en de winnaar van het festival te worden! Personages veranderen in levende kogels, die uit de voertuigen worden geslingerd en honderden meters door de lucht worden gekatapulteerd. De spelers behouden de controle over hun personage terwijl ze over grote afstanden razen en door enorme obstakels heen knallen. In de lucht kunnen de spelers gebruik maken van eigenzinnige gadgets om geheime sluiproutes te bereiken en op het laatste moment de rollen om te draaien. En het beste van alles: Herstel na een hoge sprong en duik weer in het volgende voertuig op de weg!

Heb je een pauze nodig van de actie? Ontmoet elkaar en ga lekker dollen in de Stuntfest – World Tour arena, een groot festivalterrein waar je je reflexen kunt trainen en je kunt omringen met andere stuntvrienden. Gebruik de pit in het backstage-gebied om je auto of personage te upgraden en aan te passen en word de volgende kampioen van het krankzinnige Stuntshow-toernooi!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password