THQ Nordic heeft vier nog onaangekondigde games op Gamescom

THQ Nordic neemt vier nog niet onthulde games mee naar Gamescom.

Een nieuwe trailer van de uitgever toont alle THQ Nordic-games die speelbaar zijn op de beursvloer. Hieronder vallen Biomutant, Desperados 3, Darksiders Genesis, Destroy All Humans en Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. Een zesde speelbare game is nog niet bekend, maar THQ Nordic laat weten “binnenkort” meer informatie te geven.

Daarnaast is het bedrijf van plan nog drie andere games op Gamescom te tonen achter gesloten deuren. Eén van die games wordt op de openingsstream van Gamescom op maandagavond getoond. Wanneer de andere twee games precies worden onthuld is niet bekend.

Het bedrijf is verder eigenaar van een grote hoeveelheid IPs, van TimeSplitters tot Alone in the Dark. Er zijn nog geen hints gegeven over wat de vier mysterieuze games precies zijn. Gamescom wordt gehouden van 20 tot en met 24 augustus in Keulen.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password