Those Who Remain komt naar pc en console

Wired Productions en de opkomende onafhankelijke studio Camel 101 werpen licht in de duisternis om hun nieuwe samenwerking te onthullen om het langverwachte psychologische horrorspel Those Who Remain naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Steam.

Sommige fouten mogen nooit gebeuren, niet wanneer je leven zo compleet is… en toch gebeuren ze. Those Who Remain geeft spelers de controle over Edward op zijn reis door de duisternis in Dormont – ooit een slaperig stadje, nu geplaagd door geheimen en mysterieuze verdwijningen – terwijl hij wanhopig probeert terug in het licht te komen en zijn leven weer op de rails te krijgen.

“Those Who Remain houdt je op het puntje van je stoel”, zei Leo Zullo, algemeen directeur van Wired Productions. “Het spel zit vol sfeer en voert je fantasie mee naar een andere dimensie. We zijn verheugd de titel en het team te kunnen verwelkomen bij de Wired-familie – en bij gamescom.”

“We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Wired Productions, omdat zij partners zijn die een echte passie hebben voor spellen, net als wij”, zei Ricardo Cesteiro, medeoprichter van Camel 101. “Ze hebben veel ervaring met dit genre en helpen onze visie voor het spel te delen met een wereldwijd publiek, waar we superblij mee zijn.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password