This Is the President komt binnenkort naar mobiel!

Het hebben van een eigen social media platform als de POTUS is een must-have op uw mobiele apparaat. Een andere go-to app voor de heerser van morgen zou zijn This Is the President! Dit spel leert je hoe je een goede politicus wordt. En het komt naar je mobiele apparaat op 10 mei 2022!

This Is the President komt naar de App Store, Google Play Store en Samsung Galaxy Store.

This Is the President is een verhaalgedreven mix van avontuur, strategie en management. In het jaar 2020 word je verkozen tot president van de Verenigde Staten van Amerika. Om te ontsnappen aan gerechtigheid voor je vroegere misdaden als een duistere zakenman, moet je Amendement 28 ratificeren dat levenslange immuniteit verleent aan elke president.

Er is maar één uitweg. Verander het weefsel van de grondwet van de Verenigde Staten door een groot deel van het politieke systeem over te halen, te chanteren, om te kopen en te intimideren om u levenslange immuniteit te verlenen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password