They See Me Rollin’- Puzzle Platformer Ballance nu beschikbaar op PC

Mocht het nieuws langs je heen zijn gerold: een van de eerste 3D puzzelplatform-klassiekers voor pc-gaming is terug! Uitgever Ziggurat Interactive kondigt met trots aan dat Ballance nu verkrijgbaar is op Windows PC via Steam en GOG.
Ballance, oorspronkelijk ontwikkeld door Cyparade en zo lang geleden uitgegeven door Atari dat het nog uitsluitend op cd’s werd verkocht, is een op momentum gebaseerde 3D puzzel-platformgame die makkelijk is om op te pakken en bijna onmogelijk om neer te leggen.

Ballance laat spelers een knikker door 12 levels hoog in de lucht loodsen. Hoewel het concept eenvoudig is, zorgen de besturing en de mechanica van Ballance ervoor dat het een ervaring is waarbij de knop “Volgende level” bijna vanzelf lijkt te klikken. Elk level heeft een unieke reeks obstakels die je moet overwinnen. Objecten die je pad blokkeren, nauwe doorgangen die precieze inputs vereisen en luchtstromen die je knikker nog verder de lucht in duwen zijn slechts enkele van de obstakels die je in de weg staan.

De sleutel tot succes is de bal van Ballance goed onder controle te krijgen. Als die controle niet voldoende is, kan het materiaal van de bal worden aangepast aan de wensen van de speler. Als je een zwaardere bal nodig hebt om een pad te effenen of een lichtere bal voor snelheid en traverseren, dan zijn er stenen en papieren materialen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password