The Witcher 3: Wild Hunt Blood and Wine expansie vanaf nu beschikbaar!

Blood and Wine, de langverwachte tweede expansie voor The Witcher 3: Wild Hunt Blood and Wine is vanaf nu verkrijgbaar.

Word de professionele monster killer Geralt of Rivia en verken Toussaint, een verafgelegen gebied dat nog geen oorlog kende. Daar zal je het verschrikkelijke geheim ontrafelen over een beest dat het koninkrijk terroriseert. Gezien alle sporen niets opleveren, zal enkel een witcher dit mysterie kunnen oplossen en het duistere kwaad overleven.

Blood and Wine is nu digitaal verkrijgbaar voor Xbox One, PC en PlayStation 4. Ook verkrijgbaar zijn de limited box editions voor PlayStation 4 en PC. Deze editions bevatten fysieke versies van de Northern Realms en Nilfgaard Gwent decks. Blood and Wine is een 30+ uren avontuur gevuld met duistere zaken, onverwachte twists, romantiek en bedrog.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password