The Witcher 3-update voor Switch onderweg

De update voor de Switch-versie van The Witcher 3: Wild Hunt wordt vanaf dit moment langzaam maar zeker bekent gemaakt. Ontwikkelaar Saber Interactive liet eerder weten dat de patch de moeite van het wachten waard zou zijn, waardoor veel gamers speculeerden dat de game er grafisch op vooruit zou gaan.

Nu de update in ieder geval in Zuid-Korea al uit is gekomen, blijkt dat dit inderdaad het geval is. In versie 3.6 kunnen spelers allerlei grafische opties aan en uit zetten, waardoor de game scherper kan worden afgebeeld. Daarnaast voegt de update ook cross-save mogelijkheden met de pc-versie van de game toe. Daardoor kunnen spelers hun savefile dus uitwisselen met de pc-versie en vice versa. Het is niet bekend wanneer de patch precies voor de rest van de wereld beschikbaar komt. Die informatie is binnenkort beschikbaar.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password