The Walking Dead: The Telltale Definitive Series vanaf 10 september verkrijgbaar

Mindscape en Skybound Games kondigen vandaag aan dat The Walking Dead: The Telltale Definitive Series vanaf 10 september fysiek in de winkels ligt. Deze complete bundel bevat alle vier de seizoenen van de bekroonde serie en heeft een adviesprijs van €49,99.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series bevat alle vier de seizoenen van de serie, samen met de 400 Days DLC, The Walking Dead: Michonne,  en diverse digitale bonussen. De bundel bevat meer dan 50 uur gameplay in 23 unieke afleveringen, meer dan tien uur aan developer commentary, een muziekspeler met meer dan 140 nummers en behind-the-scenes bonusfeatures. Bovendien beleef je het gehele avontuur met de ‘Graphic Black’ artstyle, een eerbetoon aan de The Walking Dead-strips. Deze grafische verbetering was voorheen alleen maar beschikbaar in THE FINAL SEASON.

“Graphic Black is een eerbetoon aan het bronmateriaal en een krachtige art style die het spel doet lijken op een levend stripboek”, zegt Kent Mudle, Creative Director voor The Walking Dead en het Still Not Bitten-team van Skybound Games. “Het is een idee dat het team met THE FINAL SEASON heeft geformuleerd en geperfectioneerd. De nieuwe visuele stijl geeft trouwe fans de mogelijkheid om de game in een nieuw jasje te spelen en biedt nieuwkomers een mooie visuele rit door alle seizoenen.”

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series is gebaseerd op Robert Kirkmans bekroonde stripfranchise en vertelt de spelers het volledige verhaal van Clementine, waarin zij van jong meisje uitgroeit tot een keiharde overlevende zonder angst. Zij is het sprankje hoop in donkere tijden, waarin ze veel leert van haar beschermers en waarin ze talloze bedreigingen doorstaat in een post-apocalyptische wereld. Een wereld waar de zwakken omkomen en de wreedheden overleven. Het is aan de spelers wie Clementine vertrouwt, van wie ze houdt, wie ze pijn moet doen en welke keuzes ze maakt wanneer ze niet iedereen kan redden.

Tot op heden heeft TELLTALE’s THE WALKING DEAD wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht en meer dan 100 Game of the Year Awards en twee BAFTA Video Game Awards voor Best Story gewonnen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password