The Time I Have Left – Gameplay Trailer

Onafhankelijke gameontwikkelaar GROUND Game Atelier heeft vandaag de eerste gameplaytrailer onthuld van hun debuuttitel The Time I Have Left. De tweede trailer van The Time I Have Left, die in maart 2022 voor het eerst werd onthuld op de Future Games Showcase, werd gisteren live op Gamescom onthuld door IGN en laat actie in de game zien van het tijdgebaseerde ontsnappingsavontuur. The Time I Have Left is nu verkrijgbaar als verlanglijstje op Steam en komt in 2024 uit voor de PC.

Over zes uur ben je dood. The Time I Have Left is een tijdgestuurd verkenningsspel met RPG-elementen en een grote focus op het vertellen van verhalen. Je speelt als Aline, een vrouw die lijdt aan een mysterieuze aandoening die haar voor een zekere dood aanmerkt. Spelers leiden Aline in een race tegen de klok om te ontsnappen uit een enorm ondergronds complex, Colony 7. Wat ga je doen met de tijd die je nog hebt?

Kenmerken van The Time I Have Left:

 • Verbluffende visuals: Ervaar de dichte omgevingen van Colony 7, allemaal weergegeven in een opvallende stijl.
 • Nostalgische flair, moderne draai: Vind aanwijzingen, los omgevingspuzzels op, ontgrendel verborgen gebieden en stel je ontsnapping veilig. Ervaar de unieke verkenningsgameplay in combinatie met een frisse kijk op de klassieke JRPG-formule.
 • Tijdgedreven verhaal en gameplay: De timer tikt door, maar de tijd stroomt op mysterieuze manieren…
 • Haastige spoed maakt verloren: Je tijd is bedoeld om te worden besteed. Na elk level wordt de timer aangepast aan het verhaal, dus verlaat het gebied op het nippertje om het meeste uit elk level te halen.
 • Kennis is macht: Nieuwe vaardigheden worden ontgrendeld als je aanwijzingen vindt en de database in het spel aanvult. Haal de essentiële vaardigheden die je nodig hebt door het hoofdverhaal te volgen of ga op verkenning uit om twee extra vaardigheidsbomen vrij te spelen.
 • Diepe, duistere geheimen: Gebruik de informatie die je verzamelt om snelkoppelingen, verborgen verhalen, unieke voorwerpen en geheimen vrij te spelen. Misschien ontdek je ze niet allemaal in één keer.
 • Weersta de visioenen van de dood: Aline krijgt te maken met groteske wezens in haar bijna-doodervaringen. Houd stand tegen ze in een strijd van wilskracht.
  Reactieve turn-based mechanica: Time je bewegingen goed om gerichte aanvallen te ontwijken. Beheers de patronen van je vijanden om ongedeerd te ontsnappen.
  Pas je vaardigheden aan: Speel vaardigheden vrij terwijl je het level verkent en rust ze uit die beter bij je speelstijl passen. Hoe meer je verkent, hoe meer hulpmiddelen je hebt om de wezens het hoofd te bieden.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password