The Talos Principe 2 lanceert vandaag

Croteam en Devolver Digital zijn trots op de lancering van The Talos Principle 2 later vandaag op de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S, met een prijskaartje van €28,99.

De verbluffende lanceringstrailer voor The Talos Principle 2 is net voor de lancering onthuld en laat de epische schaal zien van Croteams langverwachte vervolg op de metafysische puzzelgame uit 2014.
Gebruikmakend van de kracht van Unreal Engine 5, breidt The Talos Principle 2 enorm uit op het geliefde origineel met meer breinbrekende puzzels om op te lossen, nieuwe puzzelmechanica, een rijkere verhaallijn, meer geheimen om te ontdekken en de grootste, vreemdste wereld die Croteam ooit heeft gebouwd. The Talos Principle 2 verschijnt vandaag voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password