The Source of Madness, nu verkrijgbaar op pc, PlayStation, Xbox en Switch

Thunderful & Carry Castle  aan kondigen dat hun side-scrolling roguelite action-RPG, Source of Madness, nu uit is op PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Het spel gaat ook in volledige lancering op de PC, het verlaten van zijn succesvolle Early Access run. De game is verkrijgbaar voor €19,99.

Source of Madness is een Lovecraftiaanse odyssee met steeds veranderende landschappen om te verkennen en nieuwe monstruositeiten om te trotseren tijdens elke run. Elke keer dat je de game speelt, heb je niet alleen te maken met onvoorspelbaar terrein, maar ook met miljarden permutaties van procedureel gegenereerde beesten die voortkomen uit een neuraal netwerk dat wezens uit een schijnbaar eindeloze afgrond tovert, wat een unieke draai aan het genre geeft. Deze natuurkundige gedrochten klimmen en strekken zich op miljarden verschillende manieren uit terwijl ze tot leven worden gewekt door een krachtige machinaal lerende AI die er alles aan zal doen om je leven tot een hel te maken!
Kruip in de huid van een acoliet in een alternatieve realiteit die wordt gecontroleerd door kosmische entiteiten. Deze werelden verwringen en vervormen elke dag, waardoor de Leemlanden onvoorspelbaar worden geterraformeerd en bewoond door groteske wezens van hemelse oorsprong. Om de bron van dit onkenbare kwaad te vinden, reis je door negen biomen, van de diepten van de Dungeon of Forgotten Knowledge, het griezelige landschap van het Forest of Lies, tot de grote niet-euclidische citadel R’Lyeh, helemaal tot aan de hemellichamen aan de randen van het universum.

Neem het op tegen de getransmuteerde gruwelijkheden van Source of Madness met een grote verscheidenheid aan spreuken. Kies uit vijf klassen, upgrade je vaardigheden en speel allerlei magische vaardigheden vrij terwijl je uitrusting en voorwerpen verzamelt die zijn achtergelaten door degenen die je zijn voorgegaan. Bouw je arsenaal gaandeweg uit door het bloed van je vijanden in magische altaren te gieten om nieuwe spreuken vrij te spelen. Maar pas op: elke keer dat je sterft, wordt de wereld opnieuw geboren en gaat al je uitrusting verloren.

Op PS5 en Xbox Series X|S draait Source of Madness met maximaal 4K-resolutie bij 60fps, waardoor de actie vloeiend en responsief blijft. Op PS4 en Xbox One kunnen spelers genieten van een native 1080p-resolutie met 60 fps. Op Nintendo Switch draait Source of Madness gedockt op 1080p en in handheld/tabletop-modus op 720p, met een snelheid van 60 fps.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password