The Sky’s the Limit: Cities: Skylines II streamt deze week op GeForce NOW

We storten ons halsoverkop in het griezelige seizoen en hebben een heleboel lekkers voor je op deze GFN Thursday. Cities: Skylines II en de volgende collectie PC Game Pass-titels – waaronder State of Decay 2: Juggernaut Edition en de Dishonored-serie – arriveren in de cloud, als onderdeel van 15 nieuwe games om je deze week op te vrolijken.

En Alan Wake 2, het langverwachte vervolg op de survival-horrorklassieker van Remedy Entertainments, komt binnenkort naar de cloud.

Geen trucjes hier, richt een hele stad op en transformeer deze in een bloeiende metropool met het vervolg op de bekroonde stadssimulatie van Paradox, Cities: Skylines II. Zelfs als je een stad bouwt die nooit slaapt, krijgen Priority- en Ultimate-leden het voordeel van langere spelsessies dan gratis leden om die economie draaiende te houden.

Paradox biedt ook GeForce NOW Priority-lidmaatschappen voor een maand aan de eerste 100.000 mensen die het spel kopen, dus zorg ervoor dat je deze te pakken krijgt wanneer je kunt. Ga naar Cities: Skylines II voor meer informatie.

State of Decay 2: Juggernaut Edition en de Dishonored-serie zijn de volgende reeks PC Game Pass-titels die op de cloud verschijnen. Ga op zoek naar je volgende Halloween-kostuum in State of Decay 2: Juggernaut Edition, waarin je het opneemt tegen allerlei soorten zombies om te overleven in een post-apocalyptische wereld, solo of met vrienden in de online coöpstand.

Spring vervolgens in de steampunk Lovecraftian wereld. Volg het verhaal van Corvo Attano – voormalige lijfwacht die huurmoordenaar is geworden – en maak gebruik van zijn bovennatuurlijke krachten in de Dishonored-serie. Dit omvat het originele Dishonored, de Dishonored Definitive Edition met het originele spel met verbeterde graphics en uitbreidingspakketten voor meer missies, Dishonored 2 en het nieuwste deel in de serie, Dishonored: Death of the Outsider.

Kom nog meer in de Halloweenstemming met Bethesda’s Ghostwire Tokyo en ga samen met een spookachtige entiteit de strijd aan met de bovennatuurlijke krachten die de stad hebben overgenomen, waaronder geesten, yokai en andere wezens uit de Japanse folklore.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password