The Sinking City is nu verkrijgbaar – Trailer

Bigben en Frogwares Studio maken bekend dat The Sinking City nu verkrijgbaar is voor pc, PS4 en Xbox One.

The Sinking City speelt zich af in de jaren ’20 en is een actie- en onderzoeksgame in een open wereld, geïnspireerd door de boeken van horrormeester H.P. Lovecraft. De speler neemt de rol aan van Charles Reed, een privédetective, die naar Oakmont, Massachusetts komt om de oorzaak te achterhalen van een rampzalige, bovennatuurlijke overstroming. Binnen deze beklemmende, duistere sfeer moet de speler de oorsprong ontdekken van hetgeen dat de stad en de geesten van haar inwoners in zijn greep houdt.

In de loop van het avontuur moet de speler ook zijn mentale gezondheid in de gaten houden – of het risico lopen aan zijn eigen waanbeelden ten onder te gaan. Charles is vrij om zijn eigen meningen te vormen en wordt geconfronteerd met hartverscheurende keuzes die zware consequenties hebben voor deze stad, die nog maar een schim van zichzelf is.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password